Jenny Craig vs NutriSystem mat

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-21
Alle som er mål å gå ned i vekt ønsker å gjøre det i den raskeste, enkleste, mest effektive måten mulig. To ordinære bedrifter har lovet trofaste slankere suksess på sine planer, og begge har mange ting å tilby. Jenny Craig og NutriSystem er to vekttap selskaper med lignende ideer, og velge mellom de to kan være noe vanskelig og forvirrende. Finne en diett plan som fungerer for deg er viktig, som fornøyd med kostholdet vil trolig føre til bedre resultater og mer suksess for deg i det lange løp.

Convenience

Både Jenny Craig og NutriSystem tilbyr en praktisk, tenkte-fri tilnærming til slanking. De er basert på å gjøre slanking praktisk og enkelt for deg, slik at du vil være mer sannsynlig til å feste med sine program i det lange løp. NutriSystem har en rekke planer som tillater deg å bestille din pre-pakket mat på nett, enten tilpassede eller pre-planlagt. De leverer det på døren din innen et par dager sammen med instruksjoner, og så din eneste jobb er å forbruke måltider basert på retningslinjene de gir deg. Jenny Craig har de samme grunnleggende prinsipper som NutriSystem, selv om det tar lengre tid å motta den opprinnelige parti av mat, så venter på å begynne sin programmet tar mer tålmodighet, men selve programmet er veldig lik.

Kostnader

Både Jenny Craig og NutriSystem honorar er basert på prisen på mat, kjøpt bare gjennom sitt program,. Avhengig av hvilken mat som er valgt, priser på mat er noe sammenlignes med hvor mye penger du kan bruke i en matbutikk. NutriSystem tar ikke en månedlig avgift, og Jenny Craig's månedlig avgift varierer, men er overkommelig for de fleste. Du vil få elektroniske verktøy og fellesskap og profesjonell støtte med hvert av programmene, slik at slanking opplevelsen mer nyttig og praktisk.

Mat Utvalg

Både Jenny Craig og NutriSystem tilbyr et bredt utvalg av matvarer for å tilfredsstille en rekke kunder. Deres mat er prepackaged og målt slik at preparatet er en lek. NutriSystem har separate mat tilgjengelig for menn, kvinner, diabetikere og vegetarianere, noe som gjør det mulig for alle å være på diett plan. Jenny Craig tilbyr en plan som lar deg sakte migrere ut av planen deres og begynne å forberede mat for deg selv som du lære noen av teknikkene. NutriSystem tillater deg å være avhengig av deres store utvalg av mat, men inkluderer litt utenfor matvarer som alternativer for å supplere sitt program.

Downsides

Folk som har brukt Jenny Craig og NutriSystem har gitt strålende kritikker om suksessen sin, men det er også noen kritikere. Noen mennesker liker ikke kostnadene knyttet til hver av disse diett planer. Hver vekttap program har ofte avtaler som tillater dieters å nyte mat til reduserte kostnader, men generelt, kan prisen på mat bli dyrt. En av fordelene av programmene-som er at de er i utgangspunktet trodde-fri-kan også bli en negativ bivirkning, som bruker sine enkle programmer lærer ikke hvordan du klarer å holde vekten uten deres system. Dette kan føre til økende vekt igjen eller bremse ned vekttap suksess når du avslutte sitt program.

Vekttap

Både NutriSystem og Jenny Craig har en generell vekttap rate på én til to pounds per uke. Dette varierer i begynnelsen, som ofte flere pounds er tapt i løpet av de første ukene av starter et vekttap programmet. Vekttap platåer også etter flere uker med suksess, men regnskap for tid og liten variasjon i ukentlige pågår, er det gjennomsnittlig en til to pounds per uke for både vekttap programmer.


Previous:nothing Next:ernæring for nedsatt kreft

Relaterte artikler


 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • fransk frites næringsverdi
 • matvarer for å hjelpe funksjon i skjoldbruskkjertelen
 • hvordan den flate magen kosthold
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • måltid planlegging for diabetes og vektkontroll
 • om giftige rensing dietter
 • mat for raskt vekttap
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com