LiPo oppløse behandling

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-09
Lipo-overtone er markedsført som en enkel måte å løse opp fett uten kirurgi. Men noen leger er ikke så sikker på denne prosedyren-en rekke injeksjoner-arbeider. Kritikere sier det kan også føre til alvorlige bivirkninger

Historie

Ifølge artikler i den estetiske Plastic Surgery Journal, er Lipo-overtone ligner mesotherapy, som ble utviklet i Europa som en rekke injeksjoner for å hjelpe med smertelindring. Men kosmetiske søknader om fett og cellulitt fjerning har gjort det stadig mer populære i U. S.

Effekter

Et nettverk av hudleger beskriver Lipo-Løs opp som en serie minscule injeksjoner som omfatter det de kaller "to naturlig forekommende kjemikalier, phosphatidylcholine og deoxycholate . . . Disse kjemikaliene handle som vaskemidler og ha evne å oppløse fett. " Gruppen, DermaNetwork, sier stoffene blir vanligvis lagret i galleblæren og hjelp i fordøyelsen av fett.

Når Lipo-overtone injeksjoner er gjort, sier DermaNetwork fettet brytes ned og som ryddet opp av kroppens celler scavenging innen få uker. DermaNetwork sier 03:59 økter kan være nødvendig å behandle et område, og legene vente mellom fire og seks uker mellom øktene. Det må bemerkes at gruppen, DermaNetwork, gir også henvisninger til hudleger som utfører inngrepet.

I en e-post i august 202C FDA talskvinne Mary Long skrev "The FDA er klar over praksisen med mesotherapy hjelp Lipo-Løs og lignende produkter. Lipo-overtone ikke er FDA-godkjent for bruk. Faktisk er det ingen FDA-godkjente legemidler for å løse opp fett. FDA kan ikke garantere sikkerhet og effekt av disse typer medikamenter. "

Mulige bivirkninger

Noen leger sier at, selv om Lipo-overtone er betraktet som en ikke-invasiv prosedyre, kan det være alvorlige bivirkninger.

Katherine Zeratsky, en Mayo Clinic ernæringsfysiolog, skriver på Mayo Clinic nettsted som, mens målet for Lipo-overtone injeksjoner er å drepe fett celler, hud eller muskelvev kan også bli drept. Hun sier folk kan få bakterielle infeksjoner, hud ulcerasjoner, allergiske reaksjoner, arrdannelse og granulomer-masser av betent vev. Hun sier også en annen bekymring er at i noen tilfeller, er skuddene ikke administreres av leger.

DermaNetwork tellere at ingen alvorlige bivirkninger er blitt observert.

Does It Work?

Artikler i estetiske Plastic Surgery Journal sier har det vært "eksperimentelle data" at ingrediensene kan redusere fett, men disse virkningene har ikke blitt bevist. The Mayo Clinic sier det har vært bare et par små studier for å se hvor trygg og effektiv Lipo-overtone er, og skuddene har ikke fungert for alle.

Advarsel

Fra august 202C Lipo-overtone har ikke blitt godkjent av FDA.


Previous:nothing Next:krydret baconator informasjon om ernæring

Relaterte artikler


 • årsaker til et alkalisk kosthold
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • bruk av avføringsmidler for å gå ned i vekt
 • deilig diabetiker matlaging
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • diett planer for høyt kolesterol og høye triglyserider
 • ernæring for nyrer
 • 7-dagers diabetiker måltid plan
 • Slik finner phentermine
 • 7 dagers kolon renset
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com