T-banen diett informasjon

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-02
Den metrostasjon kosthold er unik i at det er den eneste store kosthold basert på en fast-food selskap. Som et resultat av kostholdet, har selskapet bygget et rykte som et sunnere alternativ til burgere, pommes frites og pizza

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

Historie.

Subway-restauranter ble startet av Dr. Peter Buck og Fred DeLuca i 1965 i Bridgeport, Connecticut, som en måte å finansiere DeLuca's college utdanning. I 1974 eide de 16 restauranter over hele staten og begynte franchising. I dag er selskapet verdens tredje største fastfood-selskap med 30 000 lokasjoner i 90 land.

Diet

Den metrostasjon dietten ble opprettet av Jared Fogle, en tidligere University of Indiana student som skal ha gått ned nesten 250 lbs. i ett år ved å erstatte to måltider om dagen med en Subway sandwich. Ifølge selskapets hjemmeside, besto Fogle kosthold kaffe til frokost, en 6-tommers kalkun sub med mye grønnsaker, men ingen majones eller ost, bakt potet chips og en diett brus til lunsj, og en fot-lang veggie sub til middag .

I ett år gikk han fra 425 lbs. til 190 kg. Han opprettholder sin vekttap ved å fortsette å gå ofte og begrense fett og alkoholholdige drikkevarer. Han fungerer som et selskap talsmann og gjør hyppige opptredener å diskutere sunt kosthold.

Metrostasjon's Menu

I dag tilbyr selskapet syv smørbrød omtalt som "Jared's favoritter. " Disse omfatter kalkun bryst, kalkun bryst og svart skog skinke, ovnen stekt kyllingbryst, søte løk kylling teriyaki, svart skog skinke, T-banen klubben og Veggie Delite. Det finnes også en 6-tommers roastbiff sandwich. Hver av disse er oppført med 6 gram fett eller mindre. Selskapet tilbyr også andre smørbrød som inneholder mer fett og kalorier. Hver kunde kan angi hvilke ingredienser brukes i hver sandwich på tidspunktet for bestillingen.

Øvelse

Mens Fogle kosthold er kjent for sin lojalitet til metrostasjon produkter, han også gått en mil hver dag for å få sine måltider.

Vurdering

Selskapets hjemmeside ikke inneholder en bestemt diett å følge. Det gjør listen følgende forbehold: "Personer mistet vekt ved å trene og spise en balansert, redusert kaloriinntak som inkluderte metrostasjon smørbrød med 6 gram fett eller mindre. Deres resultater er ikke typisk. Din tap hvis noen vil variere. Rådfør deg med lege før du begynner noen vekt-tap programmet. "

Det er detaljert næringsinformasjon for hvert produkt på selskapets hjemmeside og i butikkene. Selskapet tilbyr også supper og wrap smørbrød (i stedet for en konvensjonell ubåt roll).

Tips

Det bør bemerkes at mens T-banen diett kan være næringsrik, kan det også være forholdsvis kostbart. En 6-tommers kalkun sub koster litt over $ 4 og en fot-lang sub kostnader litt mer enn $ 6. Et alternativ er å bruke de samme ingrediensene til å lage liknende smørbrød hjemme.


Previous:nothing Next:intestinal rensing dietter

Relaterte artikler


 • grønn te diett for vekttap
 • hvordan gjøre grunnleggende fettforbrenning kosthold suppe
 • dårlige effekter av koffein på kroppen
 • resept vekttap
 • måltid planlegging for diabetes og vektkontroll
 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • 10 tips for å miste buk fett
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • hvor å miste vekt jobbe netter
 • en diett for å redusere magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com