Vanadyl sulfate farer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-14
Vanadyl sulfate er et stoff som utvinnes fra mineralet vanadium. Det er en populær body building supplement som er involvert i bein vekst og utvikling. Vanadyl sulfate imiterer funksjon av insulin, bryte ned blodsukkeret glukose raskt for energi. Det bryter ned glukose ved å styrke følsomheten til type 2 diabetes mellitus. Vanadyl sulfate kan forårsake toksiske bivirkninger når forbrukes i store doser, eller brukt lang sikt

Funksjon

Vanadyl sulfate finnes i mineralet vanadium. Det er i mange planter og dyr, inkludert mat som paprika, reddiker, vegetabilske oljer og havre. Vanadyl sulfate oppløst aminosyrer og glukose for dem å passere jevnt skjønt mobilnettet membraner, og gir energi til cellene. Selv om Vanadyl sulfate er funnet i ulike kosttilskudd kilder, kan den menneskelige kroppen bare absorbere opp til 5 prosent av vanadium inntak. Det er fortsatt mye debatt om hvorvidt Vanadyl sulfate er et essensielt næringsstoff.

Fordeler

Vanadyl sulfat imiterer effekten av insulin når det gis til diabetikere mennesker og dyr. Det reduserer i stor grad av avhengighet av insulin hos diabetespasienter. Det bremser ned spredning av prostatakreft og senker kolesterolet. Imidlertid er Vanadyl sulfat i dag ikke brukt som et behandlingsalternativ grunn av skadelige bivirkninger av langvarig bruk.

Muscle Building

Vanadyl sulfate er et supplement som brukes av idrettsutøvere og kroppsbyggere å øke ytelsen. Den kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker eller på nettet. Vanadyl sulfate stimulerer protein og glykogen syntese ved å transportere aminosyrer og glukose direkte i muskelvev. Bedrifter som fremmer Vanadyl sulfate hevder at det kan gi deg mer energi og øke hardheten og størrelsen på musklene.

Side Effects

Det er mange bivirkninger av den langsiktige bruken av Vanadyl sulfate som kvalme, magesmerter, diaré, økt kolesterol, lever-og nyreskader. Det er også en høy risiko for å få hypoglykemi (lavt blodsukker) og leukopeni (lavt antall hvite blodlegemer). Insulin diabetikere og pasienter med nedsatt immunforsvar bør ikke ta Vanadyl sulfat.

Legemiddelinteraksjoner

Reseptbelagte medisiner kan samhandle med vanadium, spesielt medikamenter som brukes til å tynne blodet som Warfarin eller Coumadin. Tar Vanadyl sulfate med disse medikamentene kan føre til overdreven blødning. I tillegg, medisiner som kan senke blodsukkernivået som aspirin og exubera er ikke å bli tatt med vanadium kosttilskudd.


Previous:nothing Next:om havsalt

Relaterte artikler


 • ultimate ernæring guide
 • hvordan du bruker en skritteller for å gå ned i vekt
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
 • hvordan du velger effektive dietter
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • calorie skiftende diett plan
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • mat å spise for adrenal fatigue
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com