å spise en flexitarian kosthold

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-22
Jeg vet hva du tenker. Det er noen nye fandangled måten å spise som vises annenhver dag det virker. Men flexitarian kosthold, ikke kjent for å være laget før 1992, har eksistert i evigheter. Og faktisk, er en flexitarian bare en fancy måte å beskrive en vegetarianer som av og til spiser kjøtt. Det er ganske enkelt å spise en flexitarian kosthold. Noen kan ikke engang vet at de er flexitarians. De kan være enkeltpersoner som av en eller annen grunn, velger å spise det meste grønnsaker, frukt, bønner, egg, nøtter, korn, etc. , Men nå og da, snike på et stykke kjøtt. Andre kan være vegetarianere 99% av tiden, men føler seg skyldig for noshing på en side av vinger med øl sine. Det er ikke behov for den skyld hvis du er en flexitarian. Uansett hvordan du velger å klassifisere den, hvis du stort sett spiser et måltid som ligner på en vegetarianer er, men på den sjeldne anledningen vil spise kjøtt, er du en flexitarian
en.
Utdanning deg selv om hva det betyr å være vegetarianer først. Siden en flexitarian er egentlig en vegetarianer som spiser kjøtt, bør du først vite alt du kan om å bli vegetarianer. Hvordan bli en? Hva kan du spise? Hvordan kan du sørge for å få nok proteiner og andre næringsstoffer? Ikke gå inn i den uvitende om ting som angår din helse og velvære som du lærer å spise en flexitarian kosthold.
To.
Begynn med en skikkelig frokost. Hvis du ikke vil få dine proteiner fra kjøtt veldig ofte, må du sørge for at du tar med en anstendig mengde korn, nøtter og egg når du kan. Nyt en bolle av stål kutte havregryn med noen mandel lunter blandet i, eller har en meksikansk omelett med svarte bønner i den. Hvis du bestemmer deg for å legge kjøtt til din frokost, ville terninger kylling eller skinke være velsmakende i en omelett eller legge tynne skiver laks med kremost på en bagel.
Tre.
Fortsett på til middag og kveldsmat. Du kan velge å hoppe over kjøttet alle sammen hvis du har hatt det til frokost. Den flexitarian måte å spise er ikke en som sørger for å håndheve at kjøtt blir spist én gang per dag, annenhver måltid eller noe sånt. Husk at det er mest lik den vegetariske måten å spise, bortsett fra at kjøttet er noen ganger forbrukes når og hvis du føler for å ha det. Så hvis du ønsker å noen ganger legge kyllingen i salaten, har sushi med tunfisk i det eller reker stekt ris, alt er opp til deg. Å spise en flexitarian kosthold, nosh på det meste vegetarmat, men spiser kjøtt hvis stemningen slår deg.

Tips og advarsler


 • Rådfør deg med lege før du starter nye dietter .
 • Â © Copyright Cherie L. Steffen enerett 203C/li>


  Previous:nothing Next:sunt kosthold og fitness

  Relaterte artikler


 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • deilig diabetiker matlaging
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • prepackaged kosthold mat
 • den beste dietten for cluster hodepine
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • ernæring for nyrer
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com