å spise fast food på vekt overvåkere plan

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-04
Selv om hele ideen bak å være medlem av Weight Watchers og bor på plan hovedsak krever at du endrer matvaner til det bedre ved å forbruke mer grønnsaker og sunnere magert kjøtt, betyr ikke dette at du ikke kan ta del i de bekvemmeligheter som dollaren menyen og kjør gjennom vinduet tilbud til våre travle liv. Av KURS ville det være sunneste å bare unngå fast food helt, men hvis du leser dette, forteller min anelse meg en del av grunnen til at du fikk fett er fordi du er akkurat som alle andre mennesker i verden, og du noen ganger gjør ting selv om du vet det er "bedre" valg.
Det var slik jeg havnet i fatville og på Weight Watchers planen. Så tenk min forferdelse når min skilsmisse fått meg til å måtte gå tilbake til å jobbe på Burger King som en annen jobb å tjene ekstra penger for sønnen min og I. Hvordan var dette selverklært "food narkoman" som alltid har elsket lukten av en Whopper kommer til å jobbe der, tjene opp gratis måltider og fortsatt må forventes å ta gode valg fra fett-Laden, grønnsak-sparsom meny?
Vel, gjorde jeg det, jeg gjør det, og du kan også. Veldig enkelt.

Du trenger:
Din poeng kalkulator /finder


en
Plan. . ! Jeg er sikker på din Weight Watchers lederen har banket dette inn i hodet ditt. JA, kan du spise alt du vil på Weight Watchers planen. Noe! Du må bare telle det, spore den, og tillater det innenfor dine poeng budsjettet. Så hvis du vet det kommer til å bli en hektisk uke rundt huset ditt løper hit og dit, være sikker på at du tillater deg selv det rommet dine poeng budsjettet for de nødvendige fastfood turer. Enten du spare opp ekstra 35 poeng og bruker dem alle for fast food, eller hvis du bare har en utrolig poeng-vennlig frokost og lunsj den dagen, slik at du kan splurge poengene på middagen. . . at en del er opp til deg.
Gå til restaurantens hjemmeside på forhånd for ernæring informasjon eller bruke dine restaurant følgesvenn å peke ut meny valgene på forhånd. Hvis alt annet mislykkes spør, kassereren for en næring guide og bruke poengene kalkulator for å finne dine poeng
2
Ta bedre mat valg (høres kjent ennå?) -. . Fast food-restauranter har vært målrettet med søksmål og hørte kampropet til travle voksne som vi leter etter mer sunn mat valg på sine menyer. Selvfølgelig fortsatt vi elsker din Whoppers, pommes frites og rister, men på dager da vi bare trenger fast food for bekvemmelighet og sparsomme priser, vi håper på noe litt mer figur-vennlig. Som blir sagt, er det valg på menyen som er sunnere eller som kan endres for å bli sunnere. Følgende trinn gi noen tips for å gjøre bedre valg:
3
Lag en bedre "Entra © e" valg-velg grillet kylling i stedet for stekt, velger en Entra © e salat og. topp det med grillet kylling dersom det er et alternativ, velge en mindre hamburger i stedet for kjedens underskrift stor bit (dvs. Whopper, Big Mac). Grunnleggende tips for å huske, unngå frityrstekt. Vurdere å gå på "low carb" eller "glutenfri" rute og be om brødskiven uten bun-overraskende dette vil spare deg rundt 4-6 poeng avhengig av størrelsen på bun! Du vil bare kniv og gaffel på burger med alle de pålegg rett ut av en boks og overraskende, er det fortsatt ganske velsmakende!
Fire.
Vær oppmerksom på sauser og pålegg. Hopp over mayo og se etter en lettere kalori, magrere saus med en punch av smaken i stedet slik at du ikke er spart på smak. Bytt ut mayo for sennep, barbecue saus eller en lett eller fettfritt ranch.
Sørg for å spørre om noen sauser som kan komme på brødskiven, og mange av dem vil bli mayo basert og mye fett og kalorier. Plus, hvor mye sauser satt på brødskiven er virkelig opp til den som maten, så hvem vet om de skal holde den delen størrelsen oppført i ernæringsmessige informasjonen du finner på nettet eller i restauranten. Spør etter den på siden og gjøre din egen del kontroll. Be om et fett-fri eller lav calorie dressing for salaten.
Legg opp på grønnsaker-be om ekstra tomater, salat, sylteagurk, løk, etc.
Hopp osten-fastfood osten har svært liten næringsverdi og er lastet med oljer og svært lite kalsium-virkelig ikke verdt det, men hvis du må ha det, bare plan for poengene
5
På siden, se etter frukt og grønnsaker som en. . siderett stedet for pommes frites, løkringer eller annen fet siderett. Mange kjeder tilbyr nå eple pinner, appelsin segmenter og siden salater som et alternativ til pommes frites i verdi måltid. Selv om det vanligvis kommer med en lekeplass måltid, bare spør kassereren om å kjøpe det separat. Få bakt potet, men la av smør, rømme og ost. Topp det med litt salt, og noe flavorful som salsa (stoler på meg, det er deilig) eller sunn og poeng-free som brokkoli eller tomater.
6.
Ikke glem at din drink valg kan bli lastet med sukker og tomme kalorier hvis du ikke velger med omhu. Velge vann vil ikke bare spare deg disse punktene, men det er vanligvis gratis eller en nominell avgift for koppen. Men hvis du virkelig vil at smaken fra en brus (jeg alltid gjør), velger en diett brus, usøtet avkjølt te, sukkerfri brus, eller kaffe å drikke. Jeg foretrekker å drikke store mengder væske, mens jeg spiser på gatekjøkken, fordi det hjelper meg styre porsjonsstørrelsen jeg spiser ved å fylle meg opp. Dette fungerer ikke for alle, men gi det et forsøk en gang.
7.
Hvis alt annet mislykkes, bare få det du vil! Som vekt overvåkere lærer oss alle, det er ingenting du kan ikke spise på dette programmet. Hvis du vil at Whopper med ost og majones, og pommes frites, og deretter få dem. Du må ikke lide eller nekte deg maten du virkelig begjærer eller du er på vei mot katastrofen. Bare planlegge slik at du kan inkludere dette overbærende måltidet inn i planene ved å bruke 35 ekstra poeng, din aktivitet punkter eller ved å gjøre resten av dagen "light" ved å laste opp på lavt punkt mat for de andre måltidene.

Tips og advarsler


 • Hopp over frityrstekt smørbrød og velger grillet i stedet.
 • Unngå fett-Laden sauser og bytte ut for flavorful subtitutions som sennep
 • Gå for den minste frites de tilbyr, eller hoppe over dem alle sammen og få frukt eller salat i stedet. Med salat, bare sørg for å bruke lav eller ingen dressing, eller du kan bruke flere poeng for en salat enn du ville for pommes frites!
 • Planlegg på forhånd og bruke dine ressurser til å peke måltidet før du går
 • Husk -. hvis du virkelig, virkelig ønsker det, så få det! Du må ikke lide eller frata deg av maten du elsker. Så lenge du plan for det og bruke poengene dine med omhu, kan du fortsatt nyte disse matvarene på gang og fortsette å gå ned i vekt og har en mer sunn livsstil!


 • Previous:nothing Next:høyt kaloriinntak ideer for barn

  Relaterte artikler


 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • hvordan du raskt og miste vekt trygt
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • hvordan du virkelig miste vekt permanent
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • måltid planlegging for diabetes og vektkontroll
 • 7-dagers hele kroppen rensing program
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • normal kroppsvekt for kvinner
 • velge vekttap kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com