advocare gnist ingredienser

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-29
AdvoCare Spark er en sukker-fri energi drikk laget av helse og velvære firma Advocare. Den kommer i fem smaker og inneholder 45 kalorier pr porsjon. AdvoCare fremmer Spark, selskapets mest solgte produkt, som å ha en blanding av 21 vitaminer og mineraler som virker "synergi" for å gi brukeren vedvarende energi i løpet av dagen. De drikker har seks hovedingredienser:. Et B-vitamin kompleks, taurin, L-tyrosin, kolin, koffein og GABA, eller gamma-aminosmørsyre

B-vitamin Complex

Anlegget brukes i Spark er sammensatt av en blanding av tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B-6, vitamin B-12 og pantotensyre. B vitaminer er nødvendig for en sunn funksjon av nesten alle av kroppens viktigste prosesser. De blir betraktet som "essensielle" næringsstoffer fordi de er nødvendige og kan ikke gjøres av kroppen, slik de må suppleres enten gjennom vitaminer eller mat.

B-vitaminer spiller en viktig rolle i kroppens metabolske syklus og direkte energiproduksjon. Dette er grunnen mest ernæringsmessige energi drinker, inkludert AdvoCare Spark inneholder et B-vitamin kompleks.

B vitaminer er også brukt av kroppen til å opprettholde sunne blodårer, hjelpe på fordøyelsen av karbohydrater og i normal funksjon av nervesystemet, musklene og hjertet. De fleste B vitaminer jobbe sammen, og i mange tilfeller gir størst nytte når supplert sammen.

Taurin

Taurin er en unødvendig, svovelholdige aminosyren. Det finnes naturlig i dyr og fisk proteiner og er svært konsentrert i innmat. Taurin støtter nevrologiske utvikling og er antatt å ha antioksidant egenskaper. Mange studier har vist at utøvere som supplert med taurin erfarne bedre sportslige prestasjoner. Disse funnene har oppmuntret mange energi-drikk produsenter, inkludert AdvoCare, å inkludere taurin i deres produkter formuleringer.

L-Tyrosin

L-tyrosin er en annen aminosyre, og det er involvert i syntesen av nevrotransmittere i hjernen . Det er en forløper for thyreoideahormoner og katekolaminer, kroppens "fight-or-flight" hormoner, som er utgitt av adrenal glands. Disse to grupper av hormoner er svært viktig for energiproduksjon, thyroid funksjonen og kroppens evne til å takle stress.

Choline

I likhet med B-vitaminer, serverer kolin mange funksjoner i kroppen vår. Det bidrar til å opprettholde strukturen i cellemembranene, er en forløper for nevrotransmitteren acetylkolin og beskytter leveren fra samle overflødig fett. Det synes å være et stort behov for kolin tidlig foster og spedbarn utvikling for å støtte den raske veksten og hjernens utvikling som oppstår under disse stadiene.

Forskning publisert i en 2004 Journal of American College of Nutrition artikkel av Dr. Steven Zeisel, direktør ved University of North Carolina's Nutrition Research Institute, viser at kolin kan være avgjørende gjennom hele livet for å hindre minne tap, lavere kolesterol og forebygge hjerte-og karsykdommer.

Koffein

Koffein er godt kjent for sine stimulerer krefter. Forbruker koffein eliminerer ikke behovet for søvn, det midlertidig reduserer følelsen av å være sliten. Koffein øker også mengden av fysisk eller mental anstrengelse en person kan håndtere. Ifølge en studie av Robert Motl i april 7 problemet av Folkehelseinstituttet, fag var i stand til å utøve lengre og hardere når supplere med koffein før trening.

GABA

GABA er en annen aminosyre og en hemmende nevrotransmitter. Det har en tendens til å opptre som "balanserer" i hjernen, balansere eksitasjon av nevroner med hemming sine. Dette hjelper produsere en beroligende effekt og kan også bistå i mental fokus. Den ingrediensen fungerer da som en balanse i en energidrikk som AdvoCare Spark.


Previous:nothing Next:Atkins tips

Relaterte artikler


 • måltider dietter
 • diett for hjertekirurgi pasienter
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • hva dietter fungerer best?
 • hvordan bli kvitt din kjærlighet håndterer
 • kilder til vitamin B
 • hvor mye fett per dag er nødvendig å gå ned i vekt?
 • den beste måten å miste lår vekt
 • hvorfor er protein viktig for vekttap?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com