anti-aldring mat for huden

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-30
Slå tilbake klokken på aldring er noe mange mennesker prøver å gjøre med varierende mengder av suksess. Det er sant at et sunt kosthold og mosjon, og unngå at ikke-så-sunne vaner av røyking og alkoholkonsum, blant annet kan hjelpe oss leve lenger og ser yngre. Det er også matvarer som kan bidra til å gi huden et yngre og friskere utseende-den mest åpenbare indikator på alder

Oljer og Fett

Omega-3 fettsyrer spiller en viktig rolle i hudens helse, og noen matvarer har mer av det enn visse arter av fet fisk. Laks, makrell og tunfisk har betydelige mengder av omega-3, som hindrer tette porer og tørr samtidig som den forbedrer hudens elastisitet. Disse kvalitetene gjør for en naturlig løsning på unge utseende hud, og forbruker disse typer fisk er en smakfull måte å få de resultatene du leter etter.

Nøtter og frø

Nuts, spesielt Brasil nøtter, er store anti-aging mat på grunn av deres vitamin A og E innhold. Vitamin A og E har begge anti-oksiderende egenskaper og er bra for huden generelle helse. Paranøtter inneholder også selen, som forbedrer hudens elastisitet og bekjemper akne og andre hudinfeksjoner. Nøtter inneholder også sink, som fremmer hudens cellevekst.
Solsikkefrø inneholder store mengder vitamin E også, og de har vist seg å forsinke aldringsprosessen og holde huden smøres og myk.

Gulrøtter

Gulrøtter er en populær grønnsak med mange bruksområder på kjøkkenet, og de er på toppen av listen over grønnsakene når det gjelder hud helse. Ikke bare inneholder gulrøtter store mengder vitamin A avledet fra beta-karoten, men de inneholder også mye vitamin C, som bekjemper frie radikaler, slik som de som produseres av for mye tid i solen. Som vi alle vet, er sol overeksponering en av de raskeste måtene å gjøre huden alder før sin tid.

Frukt

Bær er absolutt en av de beste mat du kan spise for yngre utseende hud. Blåbær, bjørnebær, jordbær og tyttebær, blant andre, hjelpe kroppen produsere kollagen, som gjør huden plumpe og glatt. Bær har også store mengder antioksidanter for å bekjempe for tidlig aldring. Blåbær rangere høyest i antioksidant kategorien. Granateple produkter er også bra for huden, da de inneholder antocyaner, som fremmer blodstrømmen til huden og forhindrer edderkopp årer.

Meieri

Low-fett meieriprodukter er også gunstig for hudens utseende. Ifølge sunn-skincare. com, til noen personer med helseproblemer som påvirker beta-karoten konvertering vitamin A vil kunne få huden sunn vitamin fra meieriprodukter som melk.


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt med frukt dietter

Relaterte artikler


 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • typer slanking
 • lav-karbohydrat protein diett
 • vekttap spise plan for kvinner
 • kål suppe diett
 • hvordan du miste vekt over ferien
 • kilder til protein i kosten
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
 • kroppsfett redusering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com