bivirkninger av prenate dha

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-16
Prenate DHA er navnet på multivitamin og jern blanding for de med ernæringsmessige mangler, enten fra et dårlig kosthold eller sykdom. Det er også ofte brukt av kvinner under svangerskapet. Den kombinerer viktige vitaminer samt jern, noe som skaper sterke, sunne fundament for kroppen. Den multivitamin er beregnet for daglig bruk. Som med alle typer narkotika eller vitamin, er det noen mulige bivirkninger av å ta Prenate DHA

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere relativt vanlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av å ta Prenate DHA. Generelt er disse bivirkningene er ingen stor grunn til alarm og avta på sine egne som kroppen blir vant til multivitaminer. Bør imidlertid bivirkningene forverres eller vedvarer, medisinsk tilsyn kan være nødvendig. Disse bivirkningene er kvalme, hodepine, gul /orange-farget urin, appetitt tap, kaster opp, fordøyelsesbesvær, halsbrann, søvnløshet, utmattelse, muskelsmerter, raping, gass, intestinal smerter, tinnitus og en ubehagelig metallisk smak dvelende i munnen.

Alvorlig Side Effects

Det er også flere alvorlige bivirkninger som er forbundet med Prenate DHA. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er akutt legehjelp avgjørende. Et par potensielt skadelige bivirkninger av Prenate DHA inkluderer unormale blødninger eller blåmerker og ekstreme oppkast og kvalme.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også som muligens alvorlige bivirkninger av Prenate DHA. Dersom en person opplever en allergisk reaksjon på multivitamin, må de slutte å bruke den umiddelbart og få akutt medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon på Prenate DHA er problemer med å svelge eller puste, uvanlig hevelse, hudutslett, hvesing, elveblest og kløe.

Forsiktig

Folk vurderer å ta Prenate DHA multivitamin må utvise forsiktighet på forhånd. Det er viktig å varsle legen om din medisinske historie og eventuelle helsemessige problemer du har eller har hatt i fortiden. Folk allergisk mot noen matvarer, konserveringsmidler eller fargestoffer, samt de med blødningsforstyrrelser eller anemi bør være spesielt forsiktig.

Overdose

Ved mistanke Prenate DHA overdose, er det viktig å få legehjelp. Noen vanlige, ofte mindre tegn til Prenate DHA overdose inkluderer kvalme, kaster opp og forstoppelse. Noen mer-alvorlige tegn på overdose er ekstremt søvnighet, ørhet, svimmelhet, blodig eller mørk avføring, lavt blodsukker, rask hjerterytme, lavt blodtrykk, diaré, rødming, blek hud, dehydrering, koma, kramper, blå negler og lepper, væske i lungene, frysninger og feber. Mange av disse farlige tegn på overdosering kommer fra det faktum at Prenate DHA inneholder mye jern. Dette er symptomer på forgiftning jern, noe som er svært skadelig, spesielt for små barn.


Previous:nothing Next:omega 3 fiskeolje tilskudd til lavere kolesterol

Relaterte artikler


 • karbohydrat diett
 • hvordan ta resveratrol
 • dårlige effekter av koffein på kroppen
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • de beste måtene å få en flat mage
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
 • koffeinfri grønn te og vekttap
 • hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?
 • tips for Herbalife shake vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com