bruk av avføringsmidler for å gå ned i vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-07
Avføringsmidler brukes av dem som lider av forstoppelse, men de kan også brukes av folk som ønsker å gå ned i vekt. Mens mange avføringsmidler finnes naturlig i råvarer midtgangen, mens andre ligger i medisinskapet. Begge har svært ulike effekter på kroppen

Hvordan Laksativer Work

Laksativer hjelpe innvollene presse avføringen ut av fordøyelsessystemet på en raskere hastighet. De kan også myke opp avføringen, noe som gjør det lettere for dem å bli eliminert fra tykktarmen. Ethvert vekttap du ser er generelt vann vekt. Columbia University helsetjenester forklarer at å ta avføringsmidler fører til en reaksjon som spyler vann inn i tarmen, myker opp avføringen, og deretter fører til en muskel reaksjon å utvise den. Derfor, mistet vekt er i hovedsak vann vekt.

Typer av avføringsmidler

Noen matvarer, som regel de høye i fiber, er naturlige avføringsmidler. De omfatter svisker, tørket frukt som aprikoser, grønne blader, mango og linfrø. Visse væsker kan også fungere som avføringsmiddel. Mange drikker kaffe, som tilstrekkelig som et avføringsmiddel, mens andre kjøpe spesielle teer. De fleste dagligvarebutikker fører med seg spesielle merker av te som er annonsert som avføringsmiddel, for eksempel "Smooth Move. " Andre avføringsmidler er i pilleform, inkludert Ex-lax eller Perdiem. Avføringsmidler kan også vises i pulverform, slik tilfellet er med de merkene Miralax og Floralax.

Best Laksativer å konsumere

Sikker avføringsmidler kommer i form av frukt, grønnsaker og fra urte te uten tilsatt kjemikalier. Disse matvarer inneholder fiber og naturlig utvise avfall fra kroppen og samtidig levere viktige næringsstoffer. Andre avføringsmidler bare kaste mat fra kroppen, men ikke legg til livsopphold. Kaffe er ikke skadelig i små doser, og Harvard University publiserte en artikkel som hevder at brygge kan beskytte mot sykdom. Andre næringsrik mat for å hjelpe bulk opp krakker for eliminering er små lin frø, som inneholder omega fettsyrer som øker hjernekraft samtidig letter fordøyelsen.

Hensyn

Laksativer ikke hindre kroppen din fra inntak overflødig kalori inntaket. Derfor spiser høy-kalori, høy-fett matvarer og deretter ta et avføringsmiddel hindrer deg ikke i å få vekt. Den eneste måten å miste vekt på en sunn måte er ved å trene og spise en godt avrundet kosthold.

Advarsel

Forbruker avføringsmidler i pille-eller pulverform for vekttap er dårlig råd. Ta for mange avføringsmidler er farlig, fordi det kan føre til underernæring, kramper og nyreproblemer. Linda Ojeda, forfatter av boken "Sikker Slanking for tenåringer," sier at blande avføringsmidler med noen diuretika kan resultere i en elektrolytt ubalanse og være skadelig for ens hjerte.

bedre alternativer

For å gå ned i vekt, prøv fuktighetsgivende kroppen med vann i stedet for dehydrering av den med avføringsmidler. Å gjøre smarte valg av mat kan også føre til vekttap, som visse matvarer holde kroppen full lenger, og holde kaloriforbruket lavt. Bananer, druer og vannmelon er alle gode alternativer. Ha en kopp grønn te: Drikken er en kjent appetitt suppressant som også inneholder nyttige antioksidanter.


Previous:nothing Next:Viktigheten av vitaminer i en diett

Relaterte artikler


 • den beste dietten for cluster hodepine
 • benefiber bivirkninger
 • hvordan du miste ekstra vekt på vekt overvåkere
 • Slik hvor jeg mistet 100 pounds i ett år
 • do krydret mat øke stoffskiftet?
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • ingefær te for vekttap
 • hvordan du skal gjøre sunn vekttap
 • hjemmelaget mat gave ideer for diabetikere
 • matvarer som redusere mage fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com