cellulitt og kosthold

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-12
Kremer, laser behandling og kirurgi er alle populære metoder for å behandle cellulitter. Men disse behandlingene er også dyrt, risikabelt, og hvis man har et sunt kosthold, unødvendig. I motsetning til det mange tror, er cellulite ikke nødvendigvis en uunngåelig tilstand. Et riktig kosthold kan begrense forekomsten av cellulitter

Årsaker til Cellulite

Hormoner, genetikk og stramt undertøy er gjerningsmannen som kan føre til cellulitter. Når laget av fett celler under hudens overflate blir svak enten av miljøgifter eller dårlig blodsirkulasjon, vises huden humpete rundt lår og rumpe, som resulterer i cellulitter.

Hvordan kosthold kan kjempe Cellulite

Trening er ¨¦n måte å forbedre elastisiteten i huden, men diett kan hjelpe, også. Staying hydratiserte er en måte å bekjempe cellulitter. Å drikke nok vann, vil ikke en gang få cellulitter forsvinne, men opprettholde væske nivåer kan bidra til celle regenerering og holde fet cellelagene i sunn tilstand. Forbruker essensielle omega fettsyrer kan også hjelpe. I boken, "Naturlig Sunt Skin," forfatteren Stephanie Tourles talsmenn spise sunt fett for å forbedre hudens helse. Mens spise fett for å hindre at utseendet på fettet kan virke counterintuitive, essensielle fettsyrer gir en buffer mellom celler og giftstoffer. Matvarer med lecithin også redusere forekomsten av cellulitter: Lecithin reparasjoner cellevegger, som fet cellelagene funnet under overflaten av huden. Mat rik på antioksidanter kan bekjempe frie radikaler, en ledende bidragsyter til cellulite formasjon.

Best Foods å bekjempe cellulitter

Fettsyrer at kampen cellulitt kan finnes i matvarer, som fisk, kokosnøtter, valnøtter og avokado. Marie Watkins gir en omfattende liste over cellulitt-bekjempelse mat i hennes bok, "Banishing Cellulite En gang for alle. " Listen inneholder soyamelk, spinat, poteter, peanøttsmør, bønner, salat, blomkål, tomater og appelsiner. Antioksidant-rike matvarer hjelp, også-se etter frukt og grønnsaker med en mørk, lilla farge, som bær, kirsebær, og til og med mørk sjokolade.

Foods Unngå

Selv fettsyrer kan forbedre hudens elastisitet og bekjempe cellulitt, kan noen fettstoffer bidra til dårlig hud helse. Unngå stekt og bearbeidet mat, da de kan inneholde transfett. Transfett forstyrrer blodsirkulasjonen og ødelegger sammensetningen av sunt fett er nødvendig for å bekjempe cellulitter. Bytt chips for gulrøtter og pommes frites for frukt. Erstatning junk food for sunnere matvarer som er vann-rike og næringsstoffer kan holde hudens elastisitet i takt.

Hensyn

Spise sunn mat til sal av cellulitter har andre fordeler. En diett rik på frukt og grønnsaker øker ikke bare huden, men National Institutes of Health fant at de senker risikoen for kreft og andre sykdommer. Mens ingen magisk mat finnes å forvise cellulitter, en balansert, sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker kan hjelpe huden bli sterk.


Previous:nothing Next:Farene ved pankreatin

Relaterte artikler


 • hvordan starte å spise vegetarisk
 • idiot proof diett måltid plan
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • sunt kosthold regimer
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • hvordan å øke vekttap
 • hvordan du ned i vekt i 11 enkle trinn
 • hvordan å miste vekt og komme i form fort
 • super raske vekttap tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com