den beste mat å spise med en lever problem

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-28
Leveren er viktig å behandle næringsstoffer, fjerner giftstoffer form kroppen og bygge protein. Fordi det kan tåle mye misbruk, kan leveren lett sprette tilbake fra sykdom, men det er fortsatt best å spise mat som vil holde leveren sunn. Hvis du har en lever problem, her er noen matvarer som ikke vil skade leveren og som vil bidra til å holde den sunn og sterk

Krydder

Hvitløk er nummer én krydder og sunn mat for leveren din. For leveren din til å avgifte kroppen fra skadelige elementer som harde medisiner eller miljøgifter, trenger det svovel, og hvitløk er en stor kilde til svovel. Store mengder alkohol konsumert over lang tid kan gjøre store leverskader, så ta i mye av svovel hjelper kroppen kampen mot alkohol skader.

Gurkemeie er også et vanlig krydder som har curcumin pigment, som har vært brukt i mange år å behandle galleblæren og lever lidelser og sykdom.

Grønnsaker

Artisjokker har blitt brukt til å behandle leverproblemer i mange år, og den aktive ingrediensen, caffeoylquinic syre, beskytter og hjelper leveren regenerere. Hvis du noen gang har hatt leverkirurgi og en bit av leveren ble fjernet, har den evnen til fullt ut å regenerere seg selv inn i en helhet og sunt leveren.

Rosenkål, alfalfaspirer og brokkoli inneholder vitamin K. Vanligvis hvis du har leverskade, er du mangler nok vitamin K som hjelper å holde den sunn og fungerer.

belgfrukter eller nyre bønner og soyabønner har aminosyrer kalt arginin som hjelper avgifte og utvise ammoniakk fra leveren og resten av kroppen.

Det løvetann har mer næringsstoffer enn de fleste grønnsaker, og det hjelper stimulere flyten av galle i leveren. Dette i sin tur forbedrer leveren funksjon og dens evne til å bekjempe lunger og betennelser.

Kylling og de grønne

Hvete gress og bygg gress juice er fylt med klorofyll, som hjelper rense og rense leveren.

Organic, plantevernmidler-fri og antibiotika-free kylling er bra for leveren fordi den opprettholder og gir raskere vekst av friskt vev. Det forhindrer også fatty buildup inne i leveren, noe som kan føre til leversvikt og sykdom.

Omega-3 og sunt fett

Olivenolje og rapsolje, sammen med avocado, er sunt fett som bidrar til å forhindre leverbetennelse. Fersk fisk og nøtter er gode kilder til omega-3 næringsstoffer som hindrer hepatitt og insulin svingninger.


Previous:nothing Next:vitaminer som øker stoffskiftet

Relaterte artikler


 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • seks uker vekttap plan
 • fiber kosttilskudd og vekttap
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • er detox dietter trygt?
 • whey protein pulver vekttap
 • gastrisk bypass prosedyrer
 • fransk frites næringsverdi
 • fordelene av et balansert kosthold
 • hvor mange kalorier gjør en tenåring trenger daglig?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com