den beste måten å bli kvitt magefett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-10
Endless crunches og sult dietter er ting fra fortiden for de som ønsker den beste måten å bli kvitt magen fett. Nåværende visdom forteller oss at spot reduksjon er en myte --- et sunt kosthold og en hel-kroppen fitness plan er den raskeste og mest effektive måtene å flate magen og nyt økt energi og bedre helse. Det er lettere å oppnå enn du kanskje tror

Administrer Diet

Den gode nyheten er at en sunn, fettfattig kosthold ikke trenger å være kjedelig, vanskelig å vedlikeholde, svært restriktiv eller beregnet slik at du føler sulten hele tiden. Faktisk tyder på Mayo Clinic og American Heart Association fokus på god ernæring fra et bredt spekter av magre proteinkilder, rikelig med frukt og grønnsaker, og hele korn. Start med å erstatte mer sunn mat valg i stedet for høyt fett-eller sukkerholdige produkter. Vær oppmerksom på porsjonsstørrelsen, også. For mye av det gode er fortsatt ledig kalorier.

Watch Kalorier

Den beste måten å bli kvitt magefett --- og kroppsfett generelt --- er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Kosthold alene er ikke nok. Se etter måter å inkorporere mer aktivitet i dagen i tillegg til å opprettholde en vanlig trening rutine. Går eller sykler i stedet for kjøring. Ta trappen i stedet for en heis. Takle noen av hagearbeid prosjekter du har vært å sette av. Hvert øyeblikk i bevegelse betyr flere kalorier brent, og din generelle helse og energinivå vil bedre også.

Begrens crunches

Bare 1 prosent av din innsats for å redusere mage fett vil komme fra trening, ifølge Marc David, skaperen av "The Beginner's Guide to Fitness og Bodybuilding. "Derfor crunches ikke vil fungere. Abdominal øvelser er viktig for å skape muskelmasse, men disse alene vil ikke brenne fett. Stedet, fokus på høy intensitet kardio eller intervalltrening tre eller fire ganger per uke i 30 til 60 minutter per trening .

øke metabolismen

Legge styrketrening til treningsprogram er den raskeste måten å bli kvitt magen bule raskere Grunnen er enkel:. . muskler forbrenner mer kalorier enn fett, selv i ro Din hvile metabolic rate øker i sammenheng med mengden av muskelmasse stede. The Body for Life opplæringsprogram foreslår vekttrening tre ganger per uke, annenhver dag. Kvinner som har shied unna fra vekt trening i det siste trenger ikke bekymre deg;. Moderate styrketrening vil ikke skape store muskler, men heller styrke og mager muskel tone

Control Stress

Kroppen frigjør adrenalin når du er under stress, som utløser produksjonen av et annet hormon, kortisol. Melissa Conrad Stoppler, MD, i en artikkel for Medicinenet. com, forklarer at kortisol er kjent for å forårsake fett å bli deponert rundt magen. Personer som er under kronisk stress kan derfor være mer utsatt for opphopning av mage fett. For å hjelpe bli kvitt magefett, praksis måter å kontrollere reaksjon på stress, og fjerne stressende situasjoner fra livet ditt så mye som mulig.

Overvåke utviklingen

Stronglifts. com anbefaler å stole på statistikk fremfor speilbildet ditt i speilet for å overvåke utviklingen. Hver to uker, måle midjen med fett calipers og et målebånd, og registrere resultatene. Tallene bør redusere konsekvent. Hvis de ikke gjør det, revurdere dine matvaner, og vurdere å øke intensiteten eller frekvensen av trening for å forbedre resultatene.


Previous:nothing Next:hva er Erythritol laget av?

Relaterte artikler


 • den beste diabetes diett
 • den beste dietten planer for ungdom
 • akavar fakta
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • hva er rutin godt for?
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • lav karbohydrat diett menyen plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com