diett brus detox

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-13
Diet brus er alle dieter's venn, er de ikke? For å kunne drikke en nesten kalorifri drikke med litt smak til den har fått mang en dieter gjennom en vekt-tap programmet. Men, er mange mennesker bekymret eventuelle farer for diett brus, inkludert kreft risiko, koffein overbelastning og tann misfarging. De som ønsker å detox fra kosten brus har mye å vurdere, inkludert den beste måten å gjøre det

Diet Soda Ingredienser

De fleste diett brus er laget med vann, et kunstig søtningsmiddel (som f. eks aspartam), kunstige farger og smaker, karbonatisering og fosforsyre (som bidrar til at brus fra går flatt) . . De fleste variantene inneholder også koffein. Disse er ment å gi tilsvarende smaker til full-kalori versjoner av samme brus.

Helse Bekymringer

Men, er mange bekymret for at aspartam har blitt knyttet til kreft, selv om dette har vært bestridt av U. S. Food and Drug Administration og National Cancer Institute.

I tillegg er det bekymring for at fosforsyre leaches kalsium fra tenner og bein og bærer bort mageslimhinnen og tannemaljen, gradvis fører til tannråte og bentap. Diet Colas også misfarge tennene.

Ironisk nok, en studie av Purdue University synes å indikere at aspartam og andre kunstige søtstoffer i brus faktisk kan fremme vektøkning.

Going "Cold Turkey"

På grunn av det høye koffein innholdet av de fleste diett brus, er det generelt anses best å skjære ned på diett brus inntak over tid, heller enn plutselig å kutte dem ut alle sammen. Going "cold turkey" kan føre til koffein tilbaketrekking hodepine som kan være ødeleggende. Plutselige tilbaketrekning fra koffein kan også føre til apati, depresjon og ekstrem søvnighet. Selv om disse symptomene forsvinne i løpet av den første uken, kan de være vanskelige å håndtere.

Gradvis Uttak

Det er generelt ansett bedre å gradvis redusere bruken av kosthold brus. En metode er å drikke ett glass vann for hvert glass brus på første, deretter øker til to glass vann for hvert glass med brus etc.

En annen metode er først å måle hvor mange gram av diett brus du drikker hver dag, så forplikte seg til å skjære ned sakte. For eksempel, hvis du drikker fire 12-oz bokser hver dag, prøve å drikke tre daglige i en uke. Når som føles behagelig, redusert til to, osv. , til du ikke lenger drikker.

Tips

Hvis du ønsker noe flavorful men lav-kalori å drikke, prøve å eksperimentere med blandinger av club soda og frukt juice . Du vil ha smaken og karbonatisering men uten kunstige søtningsmidler, koffein og fosforsyre.

Et annet triks er å bruke sukker-fri pust mints for å ha noe i munnen. Eller, litt tid til å pusse tennene:. Munnen din vil føles så bra at du ikke vil smaken av brus smakstilsetninger

Hvis koffein tilbaketrekking hodepine er virkelig plagsom, ta en bufret aspirin (som inneholder koffein, men ikke så mye som i brus) for å lindre smerten. Den koffein abstinenssymptomer bør avta i ca en uke.

Som med alle andre avhengighet, er det vanlig når du prøver å sparke en diett brus vane å "falle" og tilbake til å drikke den, selv etter måneder med avholdenhet. En og annen nytelse skal ikke forårsake noen skade, men ikke la det spore av din innsats. Hvis du finner er du gjenoppta vane, er det OK å starte slutte prosessen på nytt.


Previous:nothing Next:rå mat diett for å kurere candida

Relaterte artikler


 • dietter som hopper start stoffskifte
 • den ultrametabolism kosthold
 • fettfattig hjerneføde for test-taking
 • mat til å hjelpe erektil dysfunksjon
 • Slik finner phentermine
 • hensikten med vitamin e på kroppen
 • slanking mat tips
 • hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)
 • hvordan du miste vekt over ferien
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com