diett som gir raskere stoffskifte

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-01
Å miste vekt kan være vanskelig, forårsaker frustrasjon og til slutt svikt. En av hovedårsakene til at kosthold kan ikke være like effektivt er fordi du har en langsom metabolisme. Det er mange årsaker til langsom metabolisme, inkludert noen alvorlige medisinske tilstander, så du bør snakke med legen din. Hvis stoffskiftet bare skjer for å være litt på treg side, men det finnes måter å hjelpe rev den opp litt <. h2> Spis en sunn frokost Som du sover, stoffskiftet bremser. Hvis du frata deg av mat om morgenen ved å hoppe over frokosten, forblir stoffskiftet tregere fordi kroppen tror den trenger for å spare energi. Proteiner og fiber er bra om morgenen fordi de holde deg følelsen fyldigere lenger, og proteiner bidra til å bygge muskler, noe som kan rev opp stoffskiftet naturlig. Det er også viktig å holde stoffskiftet deg ved å spise flere små måltider hver dag. Hoppe over måltider og ikke spiser ofte nok bremser stoffskiftet ned, fordi kroppen blir fratatt ernæring.

Spis masse protein

Protein, som nevnt før, ikke bare holder deg følelsen fyldigere lenger, men kan hjelpe deg å bygge mer muskler, og dermed få fart på stoffskiftet og brenner fett. Trening er viktig fordi det hjelper kroppen din bruke protein for å bygge muskler. Den beste magre proteiner er mager kutt av kylling, kalkun og biff. Bønner, soya og fisk og nøtter er også gode kilder til protein. Mens fisk og nøtter har fett i dem, er de gode-for-deg omega-3 fettsyrer, som påvirker et hormon som heter leptin, som forskerne mener kan øke hastigheten på stoffskiftet.

Drikk grønn te

Grønn te har to ingredienser som kan hjelpe fart på stoffskiftet, koffein og EGCG. Koffein er bra for deg med måte, det fører til at hjertet til å slå raskere, som igjen brenner mer kalorier. EGCG fungerer på samme måte på nervesystemet og hjernen for en metabolisme-speed-up effekt. Grønn te inneholder også sunne antioksidanter som antas å bekjempe flere sykdommer, blant annet visse typer kreft.


Previous:nothing Next:mat høyt i kalorier og lite fett

Relaterte artikler


 • rå mat diett mat
 • super raske vekttap tips
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • planlegger å hoppe starte en diett
 • fordelene av et balansert kosthold
 • hva er rutin godt for?
 • måter å få en flat mage
 • hvordan å slippe 5 pounds i en uke
 • hvordan gjøre protein kaffe
 • kosthold for en diabetiker pasient
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com