dietter for å bli kvitt magefett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-04
The Flat Belly Diet er en diett skapt av to redaktører i Prevention Magazine basert på de tradisjonelle middelhavsdietten og med en visning av enumettet fett til hvert måltid. Enumettet fett inneholder sjokolade, avokado, linfrøolje og olivenolje. Dietten nevner ikke flerumettet fett som omega-3 fettsyrer finnes i kaldt vann fisk. Dette, sammen med andre feil, ble sitert i en artikkel med tittelen "Flat Belly Diet: Does It Fall Flat?" av Dr. Betty Kovacs på medicinenet. . Com som blant årsakene til at denne dietten faller kort av sine løfter

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

premissene i den Flat Belly Diet

Ideen presenteres i denne dietten er at, ved å forbruke visse matvarer, trenger du ikke å trene og buk fett vil falle bort. Som Dr. Kovacs notater, er det ingen forskning som tyder på at u00ABvisceralt" fett holdt i mageområdet, i motsetning til "underhudsfett" fett, er vanskeligere å miste. Som Dr. Kovacs notater, er det faktisk lettere å miste enn underhudsfett. Det er imidlertid ingen tvil om, at dette visceralt fett er mer farlig for helsen vår.

Dietten også bemerker at det er 32 dager lang, som er hvor lenge en person trenger for å konvertere kosttilskudd endringer i livsstil endringer. Som Dr. Kovacs nevner, kan det ta en person lengre tid å foreta endring i kostholdet permanent, og dette er OK. Tretti-to dager er en vilkårlig figur, som kan fungere for noen mennesker, men ikke alle.

Å spise frukt og grønnsaker i sesongen, hele korn og en begrenset mengde av rødt kjøtt er den andre viktige funksjoner på denne kosthold. Dette er i tråd med en tradisjonell middelhavskost, hvor sesongens mat står sentralt

Flat Belly Diet:. Pros

Den kosthold presenterer en måte for en person å spise sunn mat og endre sin livsstil uten å føle fratatt. Ideen om å spise en enumettet fett til hvert måltid, eller hver fjerde time, gjør noe fornuftig. Disse matvarer er ofte betraktes som "behandler" og så en dieter kan føle at hun blir noe spesielt hver fjerde time. Dette kan holde motivasjonen høy. Kathleen Blanchard, i en artikkel i Examiner. com, påpeker at mat i denne dietten er sunn.

Siden denne dietten forsøker å fremme tanken på å spise sunn mat i moderate mengder, er det grunn til å synes det er et godt valg for mange mennesker. Selv om det er andre, til kanskje bedre valg for fett legger til kosthold, og sikkert det er sant at fett trenger å bli fortært i en balanse (med, for eksempel, både omega-3 fettsyrer og omega-6 fettsyrer i balanse), det er plass for mange å nytte. Dieters som lever en stillesittende livsstil, og som for tiden spiser fastfood og andre usunne valg kan ha nytte av å gjøre endringer som er foreslått i denne dietten.

Flat Belly Diet: Ulemper

Dr. Kovacs kritiserer det faktum at denne dietten kun bruker enumettet fett. Både enumettede og flerumettede fettsyrer er nødvendige i et sunt kosthold. Dessuten hevder Flat Belly Diet at det å spise hver fjerde time vil demme opp din sult. Dette har ikke blitt påvist av forskningen, ifølge Dr. Kovacs. Kosten er også beskjed om å ta en fire-dagers, 1200 kalori "pre-diett". Som bemerket av Dr. Kovacs, dette lav-kalori start på dietten kan ikke være en god idé til et kosthold som er ment å være fremme en sunn livsstil. Ved å forbruke så få kalorier, dieters er tilbøyelige til å brenne muskler, ikke fett.

Som nevnt på Everydiet. com, The Flat Belly Diet påstander er overstated. The idé at slankere vil miste seven pounds i de første 96 timer er ikke sunt, og også sannsynligvis ikke sant, ifølge Everydiet. com. Også, selv om dietten hevder at ingen trening er nødvendig, er trening definitivt oppmuntres. Øvelser er inkludert i programmet, og til forskjellige tider, er dieters fortalt til, for eksempel "gå i fem minutter etter måltider".

A Good Flat Belly Diet

Ved å velge de sunne delene av The Flat Belly Diet og legge i ting som moderat trening, et høyere kaloriinntak, og mer balansert fett inkludert kaldt vann fisk, kan dette kostholdet fungerer som en flat mage kosthold. Ingen kosthold er perfekt, og å hevde at du vil miste magen fett over andre fett er vanskelig å si som fakta, ifølge Dr. Kovacs.


Previous:nothing Next:dietter som hopper start stoffskifte

Relaterte artikler


 • sunt kosthold regimer
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • ernæring for å forhindre håravfall
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • flytende dietter for vekttap
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • den beste vekttap patcher
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • benefiber bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com