dietter for rensing av blodet

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-11
Hvis du har en unormal blod profil, vet at du ikke trenger ty til medisiner eller for tidlig kirurgi for å finne en løsning. Gjennom manipulasjon av kosttilskudd praksis, kan du effektivt "rense" blodet av overflødig forbindelser, balanserer kroppen og gjenopprette helse. Hvis du har vært vurderer flere invasive alternativer for å behandle sine blod-relaterte forhold, vil denne artikkelen vise deg en annen måte

Cleansing Kolesterol Med Atkins

The Atkins Diet har vist seg å positivt påvirke kolesterolnivået i blodet, noe som gjør det til et ideelt valg for en blod rensing diett. En studie publisert i 22 mai 2003 nummer av New England Journal of Medicine konkluderer med at over et års tid, individer på Atkins Diet forbedret sin HDL-kolesterol med 18 prosent (i motsetning til 3 prosent i kontrollgruppen). Videre ble triglyserider nivåer i Atkins-gruppen redusert med 28 prosent, å bli sammenlignet mot en prosent økning i kontrollgruppen. Dermed, hvis du er ute etter å rense blodet, vurdere Atkins.

The Atkins Diet begynner med et to ukers induksjon periode, hvor du må forbruke mer enn 20 gram karbohydrater per dag. Etter dette, er frukt og grønnsaker inn igjen i dietten, og den daglige carb godtgjørelsen opp mot et mer fornuftig 40 gram. Du bør opprettholde dette nivået carb forbruk før du er flere pounds vekk fra målet vekt. På det punktet, begynner å stadig øke carb inntaket til du taper ikke mer enn et halvt kilo per uke. Da de nådde målet ditt i vekt, har du lov til å spise dine personlige daglige carb godtgjørelse, som er det maksimale antall karbohydrater du kan spise uten å få tilbake vekten.

Cleansing Blood Sugar Med South Beach Diet

Low-carb dietter kan også bidra til å fjerne blod av overflødig sukker. Blodsukkeret er primært opp gjennom forbruk av karbohydrater, og dermed holde karbohydrater ut av kostholdet ditt er en perfekt måte å rense blodet for mye sukker, gjenvinne kontroll over vekten din og staving av potensialet for å utvikle diabetes. For dette formål, vurdere South Beach Diet. The South Beach Diet er en mindre restriktiv versjon av Atkins. I stedet for banning karbohydrater helt, forbyr det bare usunn karbohydrater, slik at du kan holde mange av dine favoritt mat i kostholdet ditt.

The South Beach Diet også begynner med et to ukers induksjon fase. I løpet av denne perioden, spiser bare egg, fisk, magert kjøtt, lite fett meieri, og grønne, grønne grønnsaker. Etter induksjon, gjeninnføre frukt, hele korn, nøtter, og rødvin (i begrensede mengder) i kostholdet. Konsumere seks små måltider om dagen-tre snacks og tre større (men fortsatt rimelig) måltider. Ved å begrense raffinert og bearbeidet carb inntak, vil du rense blodet for mye sukker (og også kolesterol) mens få slankere i prosessen.

Rebalansering pH Levels med en Raw Food Detox

Blood pH er en viktig, men ofte oversett, komponenten av helse. I en normal, frisk person, bør blod være nøytral-verken surt eller basisk. De fleste av våre daglige valg av mat som kjøtt og hvitt brød er sure i naturen. Forbruk av overskytende surhet kan ubalanse blodet pH nivå over tid.

For å bøte på dette problemet, bør du vurdere en kort to-ukers detox bestående av ingenting, men rå, naturlig mat. Base kosthold rundt sunn, alkaliske matvarer som frukt, nøtter, frø, grønnsaker og spirer. Selv om dette kan virke restriktive, gi det et forsøk før avviser det. Etter noen dager på denne type diett, vil blodet pH nivåer begynne å stabilisere naturlig, og du bør føle revitalisert og ungdommelig.

General Blood Rensing med en økologisk kosthold

Hvis du ikke lider av noe bestemt tilstand, kan du prøve å rense blodet med denne generelle økologisk kosthold, anbefalt av Gary Gran, en sertifisert yoga instruktør. Den grunnleggende trinn til begynnelsen en rensende diett, er å eliminere forbruket av all bearbeidet, på boks, søppel, og salt mat, og samtidig gi opp desserter, snacks, matrester, og alt som inneholder tilsetningsstoffer. Det neste trinnet er å øke forbruket av frukt, grønnsaker og urter, samtidig redusere forbruket av ikke-frukt og Veggie karbohydrater, fett og proteiner. Unngå hvete og mais, mens stikker til quinoa, kasha, og ris for korn. Avstå fra animalske proteiner for tiden, og begrense deg til kun de essensielle fettsyrene som oliven og solsikke oljer.

Hovedtyngden av kostholdet ditt bør bestå av rå frukt og grønnsaker (økologisk hvis mulig). Den beste urter for rensing av blodet er Burdock, aloe, gurkemeie, og løvetann, så tenk drikkebegre av løvetann eller burdock te mellom måltidene for å hjelpe deg i din blodet rensing innsats. Hold deg til denne dietten for mellom tre dager til tre uker, avhengig av humør og tilstand. Ideelt sett bør du føler deg lett og forfrisket ved avslutningen av dietten.

Hensyn

Selv om Atkins og South Beach Diet ble anbefalt, noen low-carb diett som understreker inntak av naturlige matvarer kan brukes til å rense blod. Så garner den generelle ideen fra disse eksemplene, og ikke bli fiksert på bare disse to dietter. Rensing blodet av overflødig kolesterol og sukker kan gå en lang vei mot å forebygge sykdom og forlenge livet ditt, så den beste tiden å starte et av disse planene er i dag.


Previous:nothing Next:hva er Winstrol v?

Relaterte artikler


 • hvordan å miste £ 25.
 • innlegg koloskopi kosthold
 • ernæring for diabetikere
 • guide til urte vekttap ingredienser
 • måter å få en flat mage
 • hva er rutin godt for?
 • meksikansk mat for diabetikere
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • lap band kosthold ideer
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com