dietter som behandler acid reflux

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-19
Acid reflux er en tilstand som oppstår når syre fra magen din renner bakover i spiserøret, forårsaker intense smerter, også kjent som halsbrann. Acid reflux kan skje i løpet av dagen etter et måltid eller når du sover. Sistnevnte erfaring kan være ganske skremmende, fordi mens du ligger nede, kan du magesyre reise videre i spiserøret, oppsiktsvekkende deg våken. Årsaken til acid reflux kan være direkte relatert til feil kosthold, eller fra en svekkelse av esophageal sphincter (ligger i krysset der magen og spiserøret møtes), som normalt holder syre fra stigende.

Foods og Drikke Unngå

Avhengig av dine personlige kjemi, kan det være ulike matvarer, drikke, eller kombinasjoner av mat og drikke som føre til acid reflux.

Foods og drikke for å unngå å inkludere: Kaffe, alkohol, mat med høyt fettinnhold (fett-innhold kan bli funnet på etiketten), for eksempel potetgull og dipp, fet rødt kjøtt som svinekjøtt, melkeprodukter og matvarer sterk i mint smakstilsetning.

Acid Reflux tommelfingerregler

Dietter å redusere acid reflux er vanligvis delt opp i flere små måltider per dag i stedet for et par større måltider, det siste måltid for å bli tatt minst tre timer før du går til sengs. Hvis du insisterer på å drikke kaffe, har den siste koppen utpå formiddagen. Hvis du har hyppige acid reflux mens du sover, kan du prøve propping hodet opp med en ekstra pute for å unngå acid reflux som kan skremme deg våken.

Substitute sennep for majones som et krydder. Mens sennep er faktisk mer syrlig, er det mindre fett enn majones og kan være lettere å fordøye.

Ha en diett logg av maten du spiser, og de gangene du spiser dem, legg merke til fettinnhold i på matvarer, samt salt og kalori teller. Dette vil raskt finne ut hvilke spesielle matvarer føre til at du størst problemer. I tillegg kan et kosttilskudd logge deg på rett spor og ærlig om kostholdet ditt.

Acid Reflux Forebygging Oppskrift

Følg dette eksemplet for en dag blottet for acid reflux. Unn hver dag på samme måte (blanding i kombinasjoner av god mat), og du vil kvitte deg med acid reflux.

Frokost
en banan
2 egg
1 skive helkorn toast
en pakke med havregryn
1 kopp skummet melk eller en kopp appelsinjuice

Midday Snack
en banan eller en eple

Lunsj
½ kylling sandwich på grovbrød med sennep, tomat og salat
1 kopp kylling nudler eller biff bygg suppe
1 kopp skummet melk

tidlig kveldSnack
en banan eller en kopp fettfattig yoghurt
1 porsjon fettfattig knekkebrød med ett eller to stykker av fettfattig ost

Middag
1 piece dampet eller grillet laks eller kylling
½ kopp brokkoli
en porsjon potetmos (instant og lavt salt)
1-2 fulle glass med vann


Previous:nothing Next:ikke vann øker stoffskiftet?

Relaterte artikler


 • meksikansk mat for diabetikere
 • riktig porsjonsstørrelser
 • de beste måtene å få vekt raskt
 • hvordan gjøre iset protein kaffe
 • hvordan bli modell mager
 • hva er Erythritol laget av?
 • hvordan å forstå om grønn te tanniner er friske
 • den beste diabetes diett
 • fiber kosttilskudd og vekttap
 • høyt protein flytende dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com