dietter som hopper start stoffskifte

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-04
Faktum er treg metabolisms kan ødelegge selv de best planlagte kosthold. Hvis stoffskiftet kjører under det optimale nivået, uansett hvor hardt du jobber i treningsstudio eller på kjøkkenet, vil det aldri bli nok. Så til første trinn lykkes på en diett er å regulere stoffskiftet, snu kroppen inn i en full-time fettforbrenningen maskin. Hvis du har vært på jakt etter en diett for å positivt påvirke stoffskiftet, kom deg til rett sted

Om Metabolism

Den første regelen å forstå om stoffskiftet er at det ikke er en statisk prosess. Metabolisme jager matinntak --- dermed, jo oftere du spiser, desto raskere stoffskiftet må løpe for å fange opp. God dietter dra nytte av dette med mindre, hyppigere feedings.

Den andre regelen å forstå om stoffskiftet er at stoffskiftet kan økes ved å utnytte den termiske effekten av mat. Dette sier at det tar kalorier å fordøye kalorier, med protein har det høyeste "kostnad" for fordøyelsen. Derfor, upping ditt inntak av protein tvinger kroppen til å forbrenne mer kalorier i løpet av dagen til å fordøye maten, øker metabolsk funksjon.

Den siste ting å vite om stoffskiftet er at langvarig lav-carb dietter kan føre til langsommere metabolisme hvis de følges for lenge. Således, en diett som øker metabolismen vil ikke holde deg i en lav-carb tilstand for en overdreven periode.

Carb Diet Sykling

Den Carb Cycling Diet øker metabolismen av stadig bytter mellom lav-carb og høy- carb stater, bare mate kroppen karbohydrater da absolutt nødvendig. Dermed er stoffskiftet økte både ved å øke inntaket av mat og ved å unngå fallgrubene en statisk lav-carb diett. En Carb-Sykling tilnærmingen fungerer best sammen med vanlig trening, så hvis du er gym-negative, dette er trolig ikke den beste planen for deg.

Etter en Carb Sykling Approach

For å følge en Carb Sykling tilnærming, første tildele hver dag i uken som enten en høy, moderat eller lav carb dag. Du har to high-carb dager, to moderat-carb dager, og tre low-carb dager å fordele. Begynn med å plassere høy-carb dager på dager du skal utføre dine hardeste treningsøktene (vanligvis styrketrening). Plasser moderate-carb dager på dager du utfører mindre vanskelige treningsøkter (vanligvis cardio eller supplerende trening som pilates eller yoga). Til slutt, plasser low-carb dager på en dag som du ikke trene eller bare utføre lett trening (som å gå). Når dagene er tildelt, må du bare holde til den angitte carb grenser. For høyt dager, bruker ikke mer enn 1,5 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. For moderate dager, bruker ikke mer enn 0,75 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. Og for lave dager, bruker ikke mer enn 0. 3 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt.

Caveman Diet

The Caveman Diet kan også øke stoffskiftet på to separate måter. Først, det øker protein inntaket kraftig, utnyttelse av termisk effekt av mat. For det andre, holder det karbohydrater rimelig høy, unngå metabolske frafalt sett i løpet av en langvarig lav-carb bout. The Caveman Diet er effektivt om du er regelmessig arbeider ut, noe som gjør det til et mer balansert valg for metabolske ernæring.

Etter Caveman Diet

Hvis du vil følge Caveman Diet, rett og slett avstå fra forbruk av korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. I stedet fokusere kosthold rundt kjøtt, kylling, egg, fisk, frukt, grønnsaker, bær og nøtter. Denne dietten er modellert etter jordens gjenværende jeger /sanker stammene. Som disse bestandene har noen av de laveste hendelsen priser for kronisk sykdom, sykdom og fedme, ville du gjøre det bra å kopiere deres matvaner å oppnå de samme fordelene.


Previous:nothing Next:hvilken mat som er rik på sink?

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten å telle kalorier eller fett
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • den ultrametabolism kosthold
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • hvordan å bryte vanen pop
 • om sunn kakao
 • roer kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com