effektiv diett planer for kvinner

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-14
Finne riktig dieting plan kan være spesielt vanskelig for kvinner. Selv om det er en rekke planer om å velge mellom, ikke hver planen fungerer for hver kvinne. Det er mange variabler å vurdere når du velger en diett som fungerer for deg, inkludert livsstil, viljestyrke og ditt personlige ønske om å lykkes

Tre-dagers Diet

Denne dietten er effektiv og kraftig, noe som gir dem som bruker den anledningen til å tape opptil 10 pounds i tre dager. Det er mer enn en måte å følge denne dietten, men følgende versjonen gir deg de samme resultatene med noen flere valg av mat.

Det grunnleggende prinsippet av de tre-dagers diett er å følge en lavere enn normalt kaloriinntak over en tre-dagers periode, som resulterer i hurtig vekttap. Dette er best egnet for kvinner som trenger å passe inn i en kjole for en kommende begivenhet som for eksempel bryllupsfeiring eller middagsselskap. Når de tre dagene er ferdig, kan du merke et tap av energi på grunn av den dramatiske kutt i kalorier, det er av denne grunn at dietten ikke bør følges i mer enn tre dager av gangen.

Det virker ved å øke stoffskiftet og brenne fett på et høyere-enn-normal rate på grunn av de dramatiske kalori kuttet. En typisk dag på diett vil være som følger: Til frokost kan du spise en halv banan med en skive ristet brød, ingen topping, ledsaget av en kopp kaffe, ikke sukker. Lunsj vil bestå av cottage cheese eller tunfisk på stk saltet kjeks, mens middagen kan være en form for kjøtt for eksempel to all-beef Franks, to grønnsaker som brokkoli og gulrøtter, den andre halvparten av banan, og en halv kopp med vaniljeis krem til dessert.

Denne dietten planen krever sterk viljestyrke og må følges nøye for å se resultater. For langsiktig vekttap, må du innarbeide sunne matvaner, eller vil du legge merke til vekttap tilbake. I tillegg må du drikke minst åtte glass vann om dagen, dette vil hjelpe både med vekttap og holde deg full mellom måltidene

The Low-Carb Diet

The low-carb diett ble gjort berømt. av Dr. Atkins som syntes å ha revolusjonert kostholdet verden for en periode. Denne dietten er veldig bra for kvinner med travle liv som ikke alltid har tid til å forberede kompliserte måltider. Selv om en sensasjonell kosthold verktøy, må det følges nøye for å se resultater.

Den grunnleggende regelen i dietten er at du kan spise så mye kjøtt som du liker hele dagen i enhver del størrelse, men lunsj bør være din største måltidet på dagen. Frokost kan bestå av lav-fett vanlig yoghurt med et kokt egg, mens lunsj kan være en stor biff, stykke kylling, fisk eller kalvekjøtt. Ditt kjøtt valg kan være ledsaget av en salat bestående av friske grønnsaker. Du er ikke tillatt dressing selv, bare olje, eddik og salt. Du må også utelate noen brød du kan normalt glede av på dette tidspunktet.

Middag ligner utgangspunktet lunsj, men de delene bør være litt på den mindre siden. Hvis du føler et sent ute kick i, er det OK å mate den med noe som tomat og cottage cheese, og dette bør spises senest 10.

Andre matvarer du kan nyte på denne dietten inkluderer to spiseskjeer med havregryn hver dag, oliven, en unse av rå nøtter og en frukt om dagen, som kan hjelpe med noen søte tann cravings du opplever. Foods som er helt utelukket inkluderer raffinert sukker, som resulterer i eliminering av alle søtsaker, ris og poteter.

Uken før menstruasjonssyklusen kan være den vanskeligste, for det er da et sug for noe søtt kan skje. For å bekjempe dette, spiser en unse av rosiner eller en teskje honning;. Disse vil oppfylle dine craving, og gi deg øyeblikkelig, ufarlige tilfredsstillelse

High-Protein Diet

Det primære målet med denne dietten er å begrense mengden mat du spiser som kan forvandle seg til fett mens fôring kroppen med protein den trenger for å mate muskel-jo mer muskler du har jo mer fett vil du forbrenne. Ulempen med denne dietten er at det ikke er stor variasjon av mat, og det begrenser inntaket av karbohydrater og fett i tillegg.

Mengden protein hver kvinne trenger vil variere ifølge hennes nåværende vekt. For å finne dine personlige protein behov, multiplisere kroppsvekten med 1,2 (antall protein gram trengs per kilo i vekt). Tallet du får er antall gram protein du bør spise hver dag.

Sammen med protein, har du lov til salater og friske grønnsaker som kål, agurker og tomater. Tomater er en stor kilde til lykopen som faktisk øke nytten av protein du spiser.

Alle søtsaker bør unngås, inkludert frukt, samt noe mat som inneholder deig som brød, pizza og kaker. Din kjøtt og fisk bør være enten tilberedt på en grill, kokt eller bakt, og salater bør kun toppet med olje og eddik.

Selv om det ikke synes å være stor forskjell mellom denne og . low-carb diett, er det noen forskjeller

Først, må du spise syv til åtte ganger om dagen på denne dietten, dette forer musklene, dermed legger til mengden protein de inneholder. Mengden mat du er også i stand til å spise er begrenset mer på protein diett versus lav-carb diett.

For optimale resultater, bør du kombinere trening sammen med kostholdet ditt, dette vil bidra til å bygge dine muskler for å gi deg en mager utseende uten bulking opp, en frykt mange kvinner har.


Previous:nothing Next:Definisjonen av et sunt kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å redusere høyt kolesterol av hva du spiser
 • ernæringsmessige verdien av soya nøtter
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • sunn og naturlig sukker erstatter
 • hvordan du gjør det eple cider eddik kosthold
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • ultimate ernæring guide
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com