enkelt dietter for tenåringer å følge

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-14
Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), eksplodert teenage fedme fra 6,1 prosent i 1970 til 17,6 prosent i 2006. Mer enn 60 prosent av tenåringene spiser fast food og brus fra modellering foreldrenes atferd, men bare 38 prosent rapporterer å spise hele korn, frukt og grønnsaker. For tenåringer å være vellykket på å følge et sunt kosthold, bør hele familien delta i prosessen

innlemme Fem matvaregrupper

Lær tenåring om de fem grunnleggende mat grupper, og hvordan å innlemme dem i sine måltider gjennom dagen. Start dagen med en fiberrik frokost med fullkorn frokostblanding som Cheerios, frukt og lettmelk. Arbeide for å tjene hele korn, frukt eller grønnsaker til hvert måltid, og tar sikte på å konsumere fire kopper ferske produkter hver dag. Begrens meieri til to til tre ganger om dagen, noe som gjør at du gir lite fett, for eksempel 1 prosent (fett innhold) melk, streng ost eller fettfattig yoghurt. Bare tjene de magreste kjøttstykker, for eksempel skinn kyllingbryst, fisk eller jord ytrefilet. Hvis tenåringen har et sug etter snacks har flere alternativer tilgjengelig, for eksempel kutte frukt, naturlig peanøttsmør og hel-hvete kjeks, eller en boks med rosiner.

The Family Plan

Har hele familien jobber sammen for å spise sunnere og bli sprekere. Kvitt kjøkkenet ditt av bearbeidet mat og løfte om ikke å stole på det lenger. Fylle mugger med filtrert vann og frukt skiver for familien å drikke, i stedet for å nå for pop, kan lagre opp til 150 kalorier per porsjon. Formuler en øvelse plan og måltid plan som alle kan enes om. Tenåringer trenger minst 30 minutter en dag med kardiovaskulær trening så skyte noen bøylene i oppkjørselen, eller svømme løp ved felles svømmebasseng. Selv går for en sprek tur etter middag forbrenner kalorier.

Weight Watchers

The Weight Watchers Programmet lærer tenåringer hvordan å lage sunn mat valg, men likevel tillater dem å splurge gang på en stund. Weight Watchers tilpasser programmet til tenåring's vekt-tap mål, og demonstrerer hvordan du får mest mulig ut av sine poeng med smarte valg. Tenåringer er vist hvordan å velge mer tilfredsstillende mat som vil holde dem lengre, i stedet for å spise tomme kalorier. Tenåringer kan fortsette å gjøre smarte valg mens de spiser ute med vennene sine, ved å senere sjekke poenget verdiene av sine måltid av flere populære kjeden restauranter som gis på Weight Watchers nettsted.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige retningslinjer for vekttap

Relaterte artikler


 • hva er Winstrol v?
 • slim rask diett informasjon
 • hvordan å boikotte Whole Foods Market
 • den beste dietten for helse
 • hvor å miste vekt trygt og effektivt
 • hvordan du raskt og miste vekt trygt
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • informasjon om mat kilder med jern og B12
 • hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com