ernæring for høyt blodsukker

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-27
God ernæring, porsjon kontroll av mat, vektkontroll og trening kan ofte forebygge høyt blodsukker fra å snu i full blåst diabetes. Velge matvarer med lav glykemisk indeks vil sikre at du spiser den beste maten for høyt blodsukker. Ifølge Heritage Dictionary:. Glykemisk indeks er et system som rangerer matvarer etter hvor raskt de karbohydrater blir omdannet til glukose i kroppen, et mål for effekten av matvarer på blodsukkernivået

Du trenger:
• Diet grønn te.
• 3 timer per uke til trening.
• Workout klær.
• Gym medlemskap (valgfritt).

Porsjons

Kanskje du har lagt merke til hvor mye mat serveres på restauranter i dag, og den enorme porsjoner som lander på tallerkenen din. En del størrelse er hva du velger, og en tjener størrelse er satt av den amerikanske regjeringen. De fleste merket matvarer inneholder hva en tjener størrelse er med ernæringsmessige komponenter. Bruk kopper og skjeer til å måle matinntaket, og kanskje holde en nøyaktig dagbok over hva du spiser for å sikre riktig porsjonsstørrelsen. Når spise ute sørg for å få en doggie bag for en god del av måltidet.

Sunn snacks

Når du har sunne valg av snacks du er mer sannsynlig å strekke seg etter dem når sult treff. Skjær opp grønnsaker med lavt kaloriinnhold dips laget av yoghurt, lav glykemisk frukt som bær, honningmelon og fersken, en bit av lav-fett ost eller kalkun, og rå nøtter lage sunn snacks å kontrollere blodsukkeret. Strø litt kanel på yoghurt, som også er bra for blodsukkeret regulering.

Karbohydrater

Karbohydrater er en integrert del av vårt daglige kosthold. Unngå hvitt sukker, hvitt mel, hvit poteter og hvit ris som de er høyt på glykemisk indeks. Stick med komplekse karbohydrater som brun ris, bønner, og hele korn korn og brød, som de er ikke bare næringsrik, men er lav på glykemisk indeks diagrammet. Husk at en servering er vanligvis 1 /2 kopp av mest kokt mat.

Protein og Fett

Velg lav fett protein for måltider som mager kutt av biff, kylling brystene uten hud og svinekjøtt loin. Fisk er den mest næringsrike protein med omega-3 fettsyrer, og det er relativt lavt i kalorier. Egg hvite omeletter er stor for protein innhold, og nesten ingen kalorier. Hold deg unna mettet og trans fett, og gjøre det et poeng å bruke olivenolje til matlaging og salater. Prøv noen av hjertet sunt sprer i stedet for smør.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er alltid kloke valg for de fleste dietter, spesielt når du har høyt blodsukker. Bladgrønnsaker, tomater, selleri, squash, aubergine og paprika er bare noen som er lave på glykemisk indeks. Høyere glykemisk grønnsaker som erter, mais, søtpoteter og squash bør spises i mindre mengder. Lav glykemisk frukter er bær av alle slag, druer, sitrus, honningmelon, epler og fersken.

Weight Control

Vekt kontroll er en svært viktig faktor for de med høyt blodsukker. Shop for mat og lage mat fremover i flere dager så du ikke blir fristet til å gjøre raske og usunne valg. Det er viktig å spise flere ganger om dagen så det holder blodsukkeret regulert hele dagen. Alkohol og sukkerholdige desserter bør være bare for spesielle anledninger som de spike blodsukkeret og kan legge til ekstra pounds.


Previous:nothing Next:naturlige diett hjelpemidler

Relaterte artikler


 • mat som utløser vekttap
 • oppskrifter med Stevia
 • roer kosthold
 • den beste vekttap patcher
 • hvordan å gå ned i vekt og legge fitness
 • den kardiale 3 dagers diett
 • tre måneder vekttap plan
 • kosthold for skrumplever
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • vekttap effekter av kanel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com