ernæring for nedsatt kreft

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-21
The American Cancer Society sier om 57 000 mennesker i USA får en diagnose av nyre kreft hvert år. Renal kreft er kreft i nyrene. Dessverre, symptomene vanligvis ikke vanligvis opp til pasienten er i de senere stadier av sykdommen. Symptomer inkluderer blod i urinen, vekttap, lav tilbake smerte, tretthet og feber som kommer og går. Siden et usunt kosthold, kan dårlig ernæring og overvekt bidrar til å utvikle nyrekreft, er det avgjørende å sette sammen en god ernæring plan hvis du er diagnostisert med nedsatt kreft.

Få dem frukt og grønnsaker

Øk inntaket av frukt og grønnsaker. En 2009 studie publisert i «Cancer Epidemiology Biomarkers Prevention" viste at økende mengder frukt og grønnsaker kan redusere risikoen for nedsatt kreft. Og når du først er diagnostisert, er det viktigere enn noensinne å spise et sunt kosthold. Det er ikke vanskelig å få riktig mengde av frukt og grønnsaker hver dag. Det amerikanske Department of Agriculture sier en porsjon tilsvarer vanligvis omtrent halvparten av en kopp. En banan er en servering. Rundt 15 druer tilsvarer én servering. Halvparten av en bakt søtpotet og fem brokkoli buketter både tilsvarer én porsjon.

Se Kjøtt

Kutt ned på rødt kjøtt. University of Florida, fant Gainesville professor dr. Nabih asal at å spise store mengder rødt kjøtt øker risikoen for nedsatt kreft. Når du spiser rødt kjøtt, velger de magreste kutt. Kutter med "runde" og "loin" i navnene er din beste valgene. Før koking, trim noen ekstra fettet av kjøttet. Stick med fettfattig, frisk fisk for de fleste av dine hovedretter. Kylling er et godt valg, men ikke overdriv. Mens protein er en viktig del av kostholdet ditt, bryter det ned i avfallsprodukter som må fjernes fra kroppen via friske, velfungerende nyrer. Spise overflødig protein kan gjøre kompromittert nyrene jobbe hardere.

Helkorn

Hele korn er nyttig for nedsatt kreft diett. Prøv å erstatte hele hvetemel for hvitt mel. Legg kli flakes til korn og muffins og havremel til gryteretter. Craving pastaretter? Eksperimenter med hele hvete pasta.

Arbeid Nutrition

Når du aktivt kjemper nedsatt kreft med cellegift og stråling, kan du ikke føler for å spise. Men oppholdet hydrert ved å drikke rikelig med væske. Arbeid med en ernæringsfysiolog for å sette sammen en mat plan for å få gjennom behandlingen og holde deg frisk.


Previous:nothing Next:Cipramil vekttap

Relaterte artikler


 • hvor å miste 10 pounds i en uke
 • forbedret leverfunksjon gjennom kosthold
 • diett som gir raskere stoffskifte
 • ingefær te for vekttap
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • vekttap programmer dekkes av forent helseforsikring
 • hvordan du bruker sassy vann å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com