ernæringsmessige retningslinjer for vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-13
For noen mennesker, å miste vekt er ikke på langt nær så utfordrende som å holde den av. Et vellykket vekttap programmet er mer enn bare begrense kalorier. Det handler om å identifisere og vedta et sunt kosthold. Uten en grunnleggende forståelse av ernæring, sjansene dine til å opprettholde vekttap er slanke. Følgende ernæringsmessige retningslinjer vil ikke bare hjelpe deg i gang på rett spor, men pass på at du holder deg på den

sette realistiske mål

Mens tanken på å miste 20 pounds i to uker høres kanskje fristende, hurtig vekttap er ofte etterfulgt av rask vektøkning. Rapid vekttap, som vanligvis er et resultat av en alvorlig begrensning av kalorier, kan det føre til at kroppen til å gå inn i sult modus. På dette punktet, vil kroppen forbrenne energien fra steder du ikke vil at den skal, for eksempel musklene. Dette resulterer i at du trenger mindre totalt energi og en nedsatt stoffskifte, noe som resulterer i færre kalorier brent. I stedet, sette realistiske vekt-tap mål. Du bør kunne gå ned rundt 10 prosent av kroppsvekten per uke. Hvis du er 200 pounds, som mål å slippe om to pounds per uke, eller 7000 kalorier. En måte å oppnå dette er ved å redusere kaloriinntaket ditt med 700 kalorier per dag og øke aktivitetsnivået til å brenne en ekstra 300 kalorier.

Mat Kalorier

Den kalorier i maten finnes i fett, proteiner, og karbohydrater . Et sunt kosthold vil omfatte hver av disse makro-næringsstoffer. Mens slanking, kan du bli fristet til å vedta en lav-karbohydrat eller høy-protein diett eller sterkt begrense fettinntaket. Men, husk at USA Department of Agriculture (USDA) anbefaler et kosthold som består av 45 til 65 prosent karbohydrater, 20 til 35 prosent fett, og 10 til 30 prosent protein. Når du reduserer kaloriene, pass på at prosenter nær disse tallene.

Fokus på Fiber

Fiber har en rekke helsemessige fordeler som å senke kolesterolnivået, bedre regularitet, og redusere risikoen for tykktarmskreft. Kvinner bør spise ca 21 til 25 gram per dag. Velg mat som er høy i fiber som kokte artisjokker (ca 10 gram fiber), bringebær (8 gram), kokte gule erter (16 gram), kokte linser (15 gram), og bakte bønner (10 gram). Når du shopper, gjennomgang ernæring etiketter for deres fiber teller. Alltid være på utkikk etter måter å øke fiber inntaket, spesielt når du handler for korn og brød, som vanligvis inneholde 1 til 6 gram per porsjon.

Velg Low-Calorie Foods

Ved å velge kalorifattig mat, kan du konsumere mer mat hele dagen. En god retningslinje for et sunt kosthold er å spise 3-6 måltider per dag for å opprettholde konstant energinivå. For å spise ofte og vedlikeholde kalori begrensning, velge lav-kalori mat, som brokkoli, hel-hvete brød, fisk og fjærkre, fettredusert yoghurt, poteter, fettfattig ost, sylteagurk, bladrike grønnsaker, suppe, hele -hvete pasta og egg.

Tips

Drikk rikelig med vann. Ikke bare kroppen din begjærer det, men drikkevann kan hjelpe avverge sult. Når du begynner å bli sulten, sørg for å drikke litt vann. Dette kan være nok til å mette deg før det er tid for din snack eller et måltid. Når slanking, holde oversikt over de matvarer som du spiser. Bære en liten notatbok med deg og skrive ned alt du spiser hver dag. På denne måten vil du ikke overse noen skjulte kalorier som de som finnes i brus, eller ekstra fløte i kaffen. Når slanking, unngå alkoholholdige drikkevarer.


Previous:nothing Next:Atkins dietten og menopause

Relaterte artikler


 • breastfeeding vekttap plan
 • protein daglig diett
 • hvordan du handler for sunn mat i butikken dollar
 • 7 dagers kolon renset
 • nyttige vekttap ideer
 • frukt og vekttap
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
 • om giftige rensing dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com