ernæringsmessige verdien av naturlige yoghurt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-03
Jo mer populære typer yoghurt som finnes i dagligvarebutikker er ofte fylt med unødvendig sukker. Naturlig, er vanlig yoghurt egentlig den eneste typen yoghurt som vil gi deg ingenting, men positive ernæringsmessige fordeler. B-vitaminer og andre essensielle næringsstoffer i naturlig yoghurt gjør det til en smart, næringsrik valg for kostholdet ditt

Du trenger:. .
Poengene kalkulator /finder

Kalorier

En åtte oz servering av naturlig, vanlig yoghurt har totalt 143 kalorier. De som er på en 2000-kalori diett bør merke seg at dette er bare sju prosent av sin daglig dose av kalorier. Den kalorier i yoghurt kommer fra karbohydrater (sukker), fett, og protein i det naturlige yoghurt. Mens det meste av kaloriene kommer fra sukker i yoghurt (ca 62 kalorier), er yoghurt en fortsatt en sunn kilde til energi.

Fat

Yoghurt naturell har et ganske lavt fettinnhold. Det er 3. 5G av fett i en åtte-oz servering av yoghurt. Dette er fem prosent av det daglige anbefalte mengden fett. Av dette fettet, er 2. 3g mettet fett. Dette er den typen fett som er ansett som usunt. Yoghurt naturell har noen sunt fett, imidlertid. Det er 1 g av enumettet fett i hver servering. Det er ingen daglige anbefalte kvote av enumettet fett.

Protein

Yoghurt kan være en utmerket kilde til protein. Du kan få nesten 25 prosent av det daglige anbefalte mengden protein med naturlige yoghurt, med 11. 9g protein per servering. Protein er en viktig byggestein for sunne negler og hår, men er også viktig når du prøver å bygge muskler. Protein er en viktig del av healing, og er nødvendig for full helbredelse av et sår. Komme rett mengde protein vil hjelpe deg å ha sunt negler, hår og hud.

Vitaminer

Natural yoghurt er en god kilde til flere B-vitaminer. En åtte-oz visning har 29 prosent av det daglige anbefalte mengden av riboflavin, vitamin B2 eller. Dette serverer også har 21 prosent av det daglige anbefalte verdien av vitamin B12. Disse B-vitaminer er avgjørende for å konvertere energi i kroppen, så vel som for generell vekst. Yoghurt naturell har også rundt fem prosent av det daglige verdi av Thiamin og Folat, samtidig som de har nesten 13 prosent av det daglige verdi Pantotensyre. Disse er også kjent som vitamin B1, B8, og B5.

Mineraler

Yoghurt naturell kan være en utrolig kilde til mineraler du trenger for å holde seg frisk. En åtte-oz. visning har 42 prosent av det daglige kalsium, et viktig aspekt av friske bein. Yoghurt har også 33 prosent av det daglige anbefalte mengden fosfor. Fosfor arbeider med kalsium for å hjelpe med bein styrke og vekst. Yoghurt naturell har også 15 prosent av det daglige verdi av kalium, et næringsstoff som bidrar til å holde musklene fungerer. De som er bekymret for sin sink nivåer bør spise naturlig yoghurt. En porsjon har 11 prosent av det daglige verdi av sink. Sink er viktig for celle vekst og reparasjon.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige informasjon for svinekjøtt baby back ribs

Relaterte artikler


 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hjerte smart kosthold planer
 • hvordan å hoppe over gym og gå ned i vekt hjemme
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • hvor mange kalorier bør vi spise?
 • tips om bruk av ultratynne rask plan
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • hvordan du kan redusere vekten med kitosan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com