få en dyp kolon renset

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-15
Tykktarmen (også kjent som tarmene) eksisterer for å bidra til å flytte uønskede giftstoffer fra kroppen. Selv om mange eksperter sier menneskekroppen gjør en tilstrekkelig jobb med å fjerne disse giftstoffene i seg selv, har atter andre funnet at det å gi den kolon en dyp rens kan forbedre helse og velvære. Mens det er mange produkter tilgjengelig for å hjelpe deg rense systemet, er det noen enkle og naturlige måter å rense din kolon ved å gjøre noen justeringer i din nåværende livsstil. Ved å følge disse enkle trinnene, bør du ha en renere, lykkeligere kolon.

Herbal Supplements

Ta bentonitt og linfrø kosttilskudd er vanligvis trygge og populære måter å bistå i et sunt kolon renset. Bentonitt er en type leire som danner inn i en gel når det blandes med vann. Mens i tykktarmen binder den giftige stoffer til det, som det kan så transporteres ut av innvollene. Linfrø også absorbere og utvide i vann, bidrar til å fjerne slim og giftstoffer fra systemet. En ekstra bonus: linfrø kan også senke kolesterolet.

Bland en spiseskje av væske bentonitt og en teskje av bakken linfrø i et glass vann første om morgenen (30 minutter før du spiser) og ved sengetid. Pass på å drikke minst åtte glass vann hver dag mens du gjør dette, for å forhindre forstoppelse.

Fasting

Fasting er en av de eldste og mest kjente metoder for avgiftning. Ifølge Joel Fuhrman, MD, i sin bok "Fasting og spise For Health", "The fast ikke bare avgifte, bryter den også ned overflødig vev-fett, unormale celler, atheromatous plakk og svulster-og utgivelser sykt vev og deres cellulære produkter til sirkulasjonen for eliminering. Giftige eller uønskede materialer sirkulerer i blodet vårt og lymfatisk vev, og er avsatt i og løslatt fra våre fett butikker og annet vev. Et viktig element i faste avrusning er mobiliserer giftstoffene fra sine boder. "

Rå frukt og grønnsaker

Siden bearbeidet og tilberedt mat har en tendens til å opprette eller legge til giftstoffer i kolon, en rens bestående av hovedsakelig rå frukt og grønnsaker er det beste alternativet for å rense ut systemet. Rå frukt og grønnsaker er svært høy i fiber, som er kanskje den tryggeste måten å fjerne uønskede giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Dessuten inneholder de vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer som er nødvendige for en sunn kropp, så du vil ikke føle og uvelhet som du er rensing selv.

Drinking Fluids

Drikke mye vann og juice er effektivt i mer enn ¨¦n måte når du forsøker en rens. Den mest åpenbare er deres hjelpsomhet i fører med seg uønskede giftstoffer (som ble mobilisert under faste prosessen) fra systemet og fjerne dem fra kroppen din. De er også viktig for å forebygge dehydrering i løpet av denne prosessen. Også mange saft inneholder sukker som kan bistå i å påskynde avføring. Saft kan også være en god naturlig kilde til vitaminer og mineraler, som kroppen din trenger for å holde seg frisk og opprettholde energien i løpet av renselsesprosess.


Previous:nothing Next:effektiv diett planer for kvinner

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige retningslinjer for vekttap
 • mat til å bygge jern
 • koffeinfri grønn te og vekttap
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • hvordan å boikotte Whole Foods Market
 • glykemisk indeks diett mat
 • jawbreakers ingredienser
 • fordelene av å spise sunn mat
 • hvordan du kan redusere vekten med kitosan
 • hvordan å øke vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com