fenylalanin for vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-25
Fenylalanin er en essensiell aminosyre som utfører som en appetitt suppressant. Det hjelpemidler i utgivelsen av cholecystokinin, et hormon som sender et signal til metning til hjernen etter et måltid. Det finnes flere metoder for å skaffe fenylalanin, fordeler og bivirkninger. Det kan bidra til å kontrollere vekten dersom det tas forsiktig. Husk å konsultere lege før man spiser fenylalanin kosttilskudd for vekttap

Mat Kilder

Mye av mat kilder er rike på fenylalanin. De finnes i nøtter som peanøtter, pistasjenøtter og mandler. Mange meieriprodukter som melk, ost, cottage cheese, dravle, og mest alle soyaprodukter er rikelig kilder til fenylalanin. Høy kvalitet proteinkilder som fisk, egg, belgfrukter og bønner inneholder dette næringsstoffet. Også gresskar, sesam, og piyal frø er rikelig kilder til fenylalanin

Tre former for Fenylalanin

Fenylalanin er tilgjengelig i tre ulike former:. L, D, og DL. L er den vanligste formen, D er et smertestillende middel, og DL er kombinasjonen av D-og L som tilbyr en rekke fordeler.

en. L-Fenylalanin-er et sentralstimulerende-lignende stoff som endres til noradrenalin og dopamin. Det hjelper friinntekt stemninger og beskytter kroppen fra symptomer forårsaket av stress.

to. D-Fenylalanin-hjelper produsere endorfiner som løfter humøret og bistand i smertelindring. Det kan hjelpe de med depresjon, så vel som lette smerter i kroppen.

Tre. DL-Fenylalanin-kjent som DLPA, denne versjonen utfører de samme fordelene som D og L, samt produsere en følelse av metthetsfølelse etter å ha spist.

Fordeler

Fenylalanin ikke bare undertrykker appetitten, men også hjelpemidler i skjoldbruskkjertelen sekresjon og holder nyrene og blæren fungerer. Alle disse fordelene støtte de som ønsker å holde vekten under kontroll. Fenylalanin pulver og kapsler kan finnes i spesialitet ernæring butikker, og mange nettsteder på Internett selger dette produktet. De bør inntas 30 minutter før et måltid, opp til tre ganger daglig. Sørg for å lese alle etikettene og følg dosering nøye.

Forsiktig

Fenylalanin ikke bør inntas av kvinner som er gravide, eller noen som tar MAOI medisiner for depresjon, har høyt blodtrykk, har fenylketonuri, har angstanfall, eller lider av en melanom.


Previous:nothing Next:hvordan å miste vekt og holde kroppen din

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • protein diett for diabetes
 • type 2 diabetes diett plan
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • er eple cider bra for vekttap?
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • Vanadyl sulfate farer
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • Jenny Craig vs NutriSystem mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com