flat mage diett plan

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-30
The Centers for Disease Control beregnet at ca 60 millioner innbyggere i USA er overvektige. Man folk prøver å slanke seg og få en flat mage, men har mislyktes miserably. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og få en flat mage så du er nødt til å kombinere diett med kraftig mosjon

Limit Mettet fett

I følge den amerikanske Heart Association, mettet fett inntaket bør begrenses til 7 prosent av det totale daglige kalorier fordi det kan føre til rask vektøkning. Fast mat er spesielt høy i mettet fett og må unngås da på en flat mage diett plan. For eksempel, har en dobbel cheeseburger fra McDonald's 11 g mettet fett og en Whopper sandwich med ost har 16 g mettet fett. Candy barer, potetgull og bearbeidet mat er også svært høy i mettet fett. Den viktigste delen for å miste vekt og få en flat mage er å redusere mettet fett inntak.

Stick å Protein

Hvis du spiser for mange karbohydrater så vil de bli konvertert til fett i kroppen din. Av denne grunn, matvarer som er høy i protein er en stor ting å inkludere i en flat mage diett plan. Melk er en spesielt god drikke å inkludere i flat mage diett plan fordi den inneholder den optimale 2-1 ratio av karbohydrater til protein.

Øvelse Daglig

Trene er daglig kanskje den viktigste delen av en flat mage kosthold plan. Under trening, bør målet være å heve pulsen så høyt som mulig. Hvis pulsen er høyere, vil du kunne gå ned i vekt på en raskere vekt. Trene vil også bidra til å bygge opp magemusklene, som også vil tillate deg å få en flatere mage. Løping, sykling og vandring er alle gode øvelser som du kan gjøre for å få en flat mage. Svømming er en enda bedre øvelse fordi det styrker magemusklene til å jobbe ekstremt hardt. Svømming er også et flott alternativ til å kjøre fordi den setter litt stress på kroppen.

Opphold Hydrerte

I henhold til Ohio State University Extension Program, drikkevann kan hjelpe med vekttap. Dette har å gjøre med det faktum at å drikke store mengder vann bidrar til å redusere appetitten for andre matvarer. Vann hjelper også til å øke metabolismen gjennom dagen som også kan hjelpe til med vekttap. Hvis du følger denne strategien så vil du kunne få en flat mage på kort tid i det hele tatt.


Previous:nothing Next:anti-aldring mat for huden

Relaterte artikler


 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
 • super mat for lang levetid
 • matvarer som hindrer jernmangel
 • hvordan ta cardispan tabletter?
 • ikke vann øker stoffskiftet?
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • hvordan du starter en arbeidsplass vekttap program
 • en balansert vekttap diett
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com