gjøre pizza og sjokolade forårsaker kviser?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-08
Ingen liker å få akne. Enten det være et enkelt sted eller en full-blåst brekke, kan akne spike stress nivå, og sende deg søke etter en løsning. En måte å føle seg litt bedre om akne, skjønt, er å avkrefte myter om hva som egentlig forårsaker det. På toppen av akne legendene er sjokolade og pizza-to godbiter som ikke forårsaker kviser på egen hånd

Anatomy of Acne

Før hulene i matvarer som kan være relatert til akne, er det viktig å vite hva som forårsaker det. Acne begynner vanligvis med huden. Den måten der huden er naturlig utgytt kan bidra til akne. Når utstøtingen av huden er ujevn, kan det føre til en brekke. Hvorfor? Fordi ujevnt skjulet huden har en tendens til å samle og cluster til det blir en kvise.

Årsaker

Det er mange faktorer som bidrar til akne. Mange av dem har absolutt ingenting å gjøre med mat. En viktig årsak er hormoner. Naturlige endringer i kroppen som påvirker hormoner forårsaker akne å skje. Mye av dette skjer under puberteten, og det er derfor tenåringer er så utsatt for akne. Andre medvirkende faktorer inkluderer bakterier og betennelser. Uavhengig av årsak, er det alltid nyttig å ha et balansert kosthold, og holde området av akne rent

Sjokolade og Pizza

Verken sjokolade eller pizza ikke har blitt vist å forårsake akne. Det er aldri en god idé å overindulge i noen søt og fet behandle, men en og annen glede av sjokolade eller pizza garanterer ikke en akne avslapnings. En del av myten knyttet til sjokolade og pizza kan ha å gjøre med deres oppfatning som fet mat. Men, er enhver olje som bidrar til akne allerede i huden.

Acne Treatment

Uansett hva som forårsaker akne, er det mange behandlinger som kan gjøre det bedre. I tillegg til å overvåke kosthold og regelmessig vask huden din, snakke med en hudlege om alternativene.

Acne Advice

Hvis du har akne, behandle den i henhold til legens råd. Unngå å klemme eller blåmerker området. Bruke tung sminke for å prøve å dekke opp acnemay bare gjøre det verre ved å tette porene.


Previous:nothing Next:hvor mange kalorier har du tenkt å ha?

Relaterte artikler


 • den beste dietten for helse
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • frukt og vekttap
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • deilig diabetiker matlaging
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • Slik hvor jeg mistet 100 pounds i ett år
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com