hellige hjerte kosthold tips

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-03
The Sacred Heart Diet, også kjent som Miracle Soup Diet, krever engasjement. Med et begrenset inntak av kalorier og få matvarer å velge mellom, bør denne dietten kun bli fulgt i en uke eller to på de fleste <. h2> Diet Guideline Hver dag kan du spise suppe (se oppskrift i Resources) og bare en matvaregruppe.

Dag 1:. Spis bare frukt og suppe
Dag 2: Spis bare grønnsaker og suppe.
Dag 3: Spis både frukt og grønnsaker med suppe.
Dag 4: Drikk skummet melk og spiser tre bananer og suppe.
Dag 5: For å få nok protein, kan du spise ubegrensede mengder av kjøtt og suppe.
Dag 6: Innta biff, grønnsaker og suppe
Dag 7:. . Spis vill ris og suppe

Drinker tillatt kaffetrakter, skummet melk, vann og usøtet juice Variety Er Best Spice Selv om du kan ha "bare" frukt på dag 1, velger du en overflod av ulike frukter. Produser tilbyr et bredt utvalg av frukt og grønnsaker som varierer i smak. En avocado, tomat og fersken smaker helt annerledes, men alle er frukter. Likeledes, kan kjøttet komme i form av karbonader for hamburgere, biff eller biter, og hver kan gjøre en veldig annerledes måltid. Bruk forskjellige hver matvaregruppe å holde måltider hver dag interessant. Matlaging teknikker kan også holde retter frisk: sauteing, dampkokte eller kokte matvarer skaper svært ulike smaker

Opphold Hydrerte

Suppen er høy i natrium, så å drikke mye vann bekjempe den. . The Mayo Clinic advarer om at for mye natrium årsaker væskeretensjon og økt blodtrykk. Selv om frukt og grønnsaker på dag 1 til 3 er vann-rike, på andre dager, spesielt den siste, drikk rikelig med friskt vann. Alltid bære vann med deg også.

Keep It Portable

Frisk frukt, grønnsaker og denne typen suppe skal ikke være lett tilgjengelig på kontoret eller restauranter. Planlegging er viktig fremover: Ta en gallon av suppen med deg å arbeide og plassere den i kjøleskapet. Hold skrivebordet fylt med frukt. Tørket frukt er spesielt bærbare.

Få støtte

For å unngå følelsen utelatt når familie og venner gå ut å spise, spør en av dem til å bli med deg på diett. Ved slanking som et lag, kan du holde deg motivert og uttrykke når andre er usympatisk mot din forsøke. Din venn kan ha gode ideer til hvordan å lage velsmakende smoothies på den første dagen eller hvordan å lage en ris lapskaus på den syvende dagen.


Previous:nothing Next:perfekte diett planer

Relaterte artikler


 • hvordan å rydde opp dine drikkevaner
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
 • diett planer for høyt kolesterol og høye triglyserider
 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • hvordan sonen kosthold
 • hvordan å boikotte Whole Foods Market
 • kosthold for unclogging arterier
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com