høy protein diett risiko

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-15
Selv om høye protein dietter blir spioneringen senest våpen i krigen mot fedme, gjør ikke den feilen forvirrende popularitet med sikkerhet. Selv om høyere protein dietter er generelt trygt for ellers friske voksne, er det noen niggling farer som spør nærmere betraktning før hoppe inn i en av disse planene. Hvis du har vært vurderer en høy-protein diett, det er potensielle risikoer å veie mot belønningen av vekttap

Potensielle Organ Problemer

High protein dietter ble lenge antatt å forårsake nyreproblemer, selv blant friske voksne. Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD, på Mayoclinic. com, vet vi nå stille at høyere protein dietter liten risiko for ellers friske individer. Imidlertid stiller høyt protein inntak fortsatt en risiko hvis du har hatt kontakt med nyre-eller leverproblemer. Konsultere legen din og undersøke familien din helse historie før blindt omfavner en høy protein diett.

Potensielle hjerteproblemer

High protein dietter er ofte sett opererer i sammenheng med lav carb dietter, og med god grunn-kjøtt er en av de største proteinkilder tilgjengelig. Men ifølge American Heart Association, øker kjøtt inntak uten hensyn til kostholdet nivåer av mettet fett kan føre til kolesterol og hjerte problemer ned linjen. Dermed, hvis du er på en høy protein diett, forsøk på å begrense forbruket av mettet fett der det er mulig. Gjør dette ved å forbruke magert kjøtt som kylling, kalkun og fisk.

Potensielle Sykdom risikoer

I tillegg til økt risiko for hjertesykdom, er det andre risikofaktorer å vurdere. The American Heart Association advarer om at økt fettinntak over en lengre periode øker risikoen for visse sykdommer, som diabetes, hjerneslag og flere typer kreft. Så pass på igjen på en høy protein diett lenger enn nødvendig for å nå dine vekttap mål.

Kolesterol problemer

Enkelte høy protein diett (slik som induksjon fase av Atkins planen) med vilje ned-regulere forbruket av høy carb, høy-fiber matvarer. The American Heart Association bemerker at dette skaper en glatt skråning for fremveksten av hjerte problemer, som høy-carb, høy-fiber matvarer har ofte kolesterolsenkende egenskaper. Dermed kan det hende at kolesterol ende opp med å bli høyere, mens måltidet ditt valg vil naturlig nok egner seg til en høyere risiko for hjertesykdom -. Et todelt streik mot å opprettholde hjerte helse

Malnouishment

Til slutt, høy protein diett kan forlate deg utsatt for underernæring. Som du vil øke din daglige inntak av proteiner (og oftest fett), som gir mindre rom i ditt kosthold for vitamin-fylt matvarer som frukt og grønnsaker. En tilsiktet eller utilsiktet reduksjon i det daglige forbruket av frukt og grønnsaker kan føre til oppbygging av vitamin eller mineral mangler over tid.


Previous:nothing Next:om detox dietter

Relaterte artikler


 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • frukt og vekttap
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • hvordan du miste vekt raskt ved å unngå hvete
 • hvordan å lage middag for fem dollar # 4
 • den beste dietten for cluster hodepine
 • ernæringsmessige verdien av naturlige yoghurt
 • hvordan starte å spise vegetarisk
 • Ti tips for meatless måltider
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com