høyt kaloriinntak ideer for barn

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-04
For foreldre til små barn som trenger å vedta en høy-kalori måte å spise for å få vekt, er det lett å falle i fellen med å spise unhealthily. Her er noen høy-kalori, høy-ernæring ideer for å spise at dine små vil elske

Du trenger:. .
Poengene kalkulator /finder

Spis mer korn

Frokostblandinger er et barne-favoritt og er fullpakket med vitaminer og næringsstoffer. En full skål med corn flakes, for eksempel, inneholder 100 kalorier for corn flakes alene og en annen 110 for den reduserte lettmelk. Andre høyt kaloriinnhold frokostblandinger er granola (150 kalorier), og havrekli frokostblanding (145 kalorier). For ekstra ernæring og caloric tetthet, prøve å legge noen tørket frukt, for eksempel rosiner (85 kalorier i 2 ss. ).

Nibble på Nuts

Snacking på nøtter og mutter Butters kan gi kalorier, sammen med protein og fiber . En halv kopp tørristede cashewnøtter har 375 kalorier, og en 2 ss. servering av peanøttsmør har 210 kalorier.

helmelk Meieri

String ost gjør en sunn høy-kalori snacks med 80 kalorier pr porsjon. Cottage cheese betyr enda bedre med 120 kalorier per porsjon. Helmelk yoghurt inneholder 200 kalorier per 8 oz. cup. Med meieriprodukter som dette, barna får også rikelig med kalsium og protein.

Ekstra Porsjoner

Gi barnet ekstra porsjoner av hovedrett under måltidet. En enkel servering av lasagne har 350 kalorier, så en ekstra hjelpende kunne gi en 175 eller så.

High Karbohydrat Snacks

Selv for mange karbohydrater kan føre til helseproblemer, kan high-carb snacks og drikkevarer boost kalorier og føre til vektøkning. Orange og eple juice har omlag 120 kalorier per 8 oz. glass. En smoothie med ekstra sorbet eller frossen yoghurt kan ha så mye som 300 kalorier. Granola eller frokost barer lage en høy-kalori snack med et gjennomsnitt på 150 kalorier per bar.

Pasta

Pasta kan pakke i kalorier fort. A 2 oz. servering av spaghetti inneholder 90 kalorier, og de fleste av oss spiser dobbelt så mye på en sittende, pluss lagt saus og kjøttboller. Et par porsjoner med pasta per uke kan gi mye ekstra kalorier inn i et barns kosthold.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige verdien av soya nøtter

Relaterte artikler


 • dietter som hopper start stoffskifte
 • fiberrik oppskrifter for kolesterol dietter
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
 • den mest effektive vekttap dietter
 • normal kvinners vekt
 • enkel diabetiker matlaging
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • hvordan finne den beste maten for sex
 • roer kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com