hva betyr phentermine se ut?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-29
Phentermine er et reseptbelagt legemiddel som fremmer vekttap ved å undertrykke appetitt, ifølge National Institutes of Health. Tilgjengelig i ulike merkenavn og generiske formuleringer, kommer phentermine i så mange forskjellige former, størrelser og farger som det kan være vanskelig å identifisere. Phentermine er en kontrollert substans, noe som betyr at det er ulovlig å bruke eller eie dette stoffet --- uansett hvordan det ser ut som --- uten resept fra lege

Tabletter

På bildet her er en generisk merke av phentermine i tablettform. Kjemisk, ligner det Adipex-P, produsert av Gate Pharmaceuticals.

Disse phentermine tabletter er lett gjenkjennelige med sine flekkete blå-og-hvit farge. De er avlange og har en score linje for å bryte inn i halv-doser på den ene siden. Dette bestemte generiske merke har produsentens navn preget på motsatt side.

Kapsler

Phentermine er ofte funnet i kapsler, som har to separate halvdeler monteres sammen som inneholder den aktive ingrediensen. Kapslene kommer i forskjellige farger, og inneholder små perler som blir sluppet ut i magen når kapselen oppløses.

Blue og klar i fargen, kapslene på dette bildet minner om nedlagte merkevarer narkotika Fastin. Ifølge Phentermine. com, er akkurat disse kapslene produsert av Sandoz, og er merket med "E5000" i rød skrift.

Forsiktighet bør utvises ved identifisering kapsler som disse, som de ligner noe fra en nesespray til et vanndrivende. Vanligvis, kan forlaget bokstaver eller tall bli sett opp på Internett for å identifisere pillen som phentermine.

Harpiks Matrix Kapsler

Det eneste merke phentermine å komme i en harpiks matrise kapsel, er Ionamin en slow-release form av phentermine.

Ionamin kapsler av 30 mg styrke, som avbildet, er gule, avlange og synes mer robust enn sine raskere-fungerende kolleger. "IONAMIN 30" er trykt i svart skrift på pillen.

Du kan også gjenkjenne Ionamin piller i 15 mg styrke ved sin mørke Bronse-grå og gul design, noe som minner om en bie eller Hornet i fargetegninger . Disse er merket med "IONAMIN 15" i sort skrift.

Andre Typer

Klikk på "Phentermine Pictures" linken for flere bilder av forskjellige piller som inneholder dette stoffet.

Når i tvil om hvorvidt en bestemt pille er phentermine, eller noen annen pille for den saks skyld, bør du kontakte lege. Vær sikker --- aldri ta en pille basert på utseende alene.


Previous:nothing Next:hypertensjon diett for å senke blodtrykket

Relaterte artikler


 • lav-sukker dietter barna vil like
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • daglige kosthold for kolesterol
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • matvarer som forårsaker vektøkning
 • hvordan du skal gjøre sunn vekttap
 • hvordan ta clenbuterol
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • hvor mye protien folk bør spise?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com