hva dietter fungerer best?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-02
Når det gjelder å bestemme hvilke dietter fungerer best, er det første spørsmålet som må besvares "Best for hva"? De fleste på en diett er sannsynligvis ute etter å miste en moderat mengde vekt på relativt kort tid. Det finnes dietter designet for å hjelpe deg å miste vekt raskt, nå din ideelle fysikk uten å måtte slave borte i år på en diett plan <. h2> Low-Carb overlegenhet A low-carb, høy-protein tilnærming har vært konsekvent funnet å forårsake mest mulig vekttap i minst mulig tid. I a Kan 2003 Ny England Journal of Medicine studie som sammenlignet Atkins mot en "vanlig" høyere-carb diett, mistet medlemmer av Atkins-gruppen, i gjennomsnitt, mer enn dobbelt så mye vekt på både tre-og seks-måneders markører ( 14,7 kg versus 5,8 kg og 15,2 kg versus 6,9 kg, henholdsvis). Dette betyr at hvis du er ute etter å gå ca 15-20 pounds på mindre enn seks måneder, er en lav-carb tilnærmingen din beste alternativet.

Atkins

For å kopiere resultatene av undersøkelsen, er det fornuftig å bruker den samme dietten. Å følge Atkins plan, må du først tåle den 14-dagers induksjon perioden. I løpet av denne tiden, holder det daglige carb inntaket til under 20g. Etter 14-dagers periode, vil kroppen ha byttet over til å bruke fett som brensel, så du kan trygt øke det daglige carb grensen til 40g og gjeninnføre frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Ligge på 40g/day carb grensen til du er fem pounds fra målet vekt. På dette punktet, øker karbohydrater sakte til du taper ikke mer enn en halvkilo i uken. Når du når målet ditt i vekt, øke karbohydrater igjen til du finner din egen personlige settpunktet -. Antall daglige karbohydrater som fører deg til å verken få eller miste vekt

South Beach

The South Beach Diet er en annen populære lav-carb løsning. En to ukers induksjon perioden er også nødvendig her, men du trenger ikke holde karbohydrater fullt så lavt som på Atkins dietten. Under induksjon, bruker ingen frukt, hele korn eller alkohol. I stedet fokusere kosthold på kjøtt, egg, kylling, kalkun og sjømat. Etter de første to-ukers periode kostholdet blir mindre restriktive-du kan da inkluderer frukt og moderate mengder av hele korn, men husk å fortsatt gjøre protein og fettinntak hoveddelen av kostholdet ditt

Paleo Diet

. En annen populær low-carb valget er Paleo Diet. The Paleo Diet er modellert etter den matvaner våre forhistorisk forfedre. For å følge denne dietten, eliminere forbruk av alt korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. I stedet spiser bare kjøtt, egg, fisk, kylling, nøtter, bær, frukt og grønnsaker. Denne dietten er ikke så mye "low-carb" som "carb-restriktiv," men begrense carb inntaket til frukt og grønnsaker vil eliminere muligheten for fett gevinst fra karbohydrater.

Hensyn

Uansett hvor lav carb løsning du velger, så lenge du er konsekvent og flittig, kan du sikkert replikere resultatene av studien ovenfor. Dermed innen tre måneder kan du forvente å tape rundt 15 pounds, som vil visse bringe deg så mye nærmere drømmen din kropp og bærekraftig helse. Bare husk at enhver diett vil alltid fungerer best med en strukturert og grundig plan for trening, så ikke skulke treningen hvis du ønsker å nå dine mål.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige informasjon på bakken hjort

Relaterte artikler


 • vekttap programmer dekkes av forent helseforsikring
 • sukkerfri godteri ernæringsmessige fakta
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • acai berry piller kontra juice
 • hvordan du skal gå vegansk trygt
 • fettfattig kontra low-carb diett
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • naturlig rensing av kroppen
 • den beste dietten for helse
 • hvordan å rydde opp dine drikkevaner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com