hva du skal spise for å redusere høyt blodtrykk

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-03
Høyt blodtrykk er et resultat av blodet blir presset gjennom blodårene dine på høyt trykk. Du kan ha høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon, og ikke opplever noen symptomer. Men på noen punkt kan du oppleve et slag, nyresykdom eller hjertesykdom. Hvis du har høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan du styre det gjennom medisinering og kosthold. Hva du spiser påvirker blodtrykket, og etter spesifikke kosttilskudd retningslinjene vil hjelpe deg med å redusere høyt blodtrykk.

DASH

The National Heart, Lung and Blood Institute fremmer DASH diett for å senke høyt blodtrykk. . DASH står for Dietary Approach to Stop Hypertension, og spise plan er et resultat av studier støttet av instituttet. Det sentrale element i dietten er et lavt inntak av natrium eller salt. Det inkluderer også redusert inntak av rødt kjøtt, mettet fett, sukker og stivelse.

På denne dietten, vil en typisk frokost være en liten skål med fullkorn frokostblanding med lettmelk, en banan og en skive helkornbrød med 1 ts. av lav-salt margarin. Vask det ned med en kopp appelsinjuice.

For lunsj, kan du nyte lav-salt, lav-fett kylling salat på to skiver helkornbrød ledsaget av en hage salat med lite fett, lite salt dressing og litt fruktsalat .

Middag 3 oz. av magert kjøtt med en kopp av sautert grønne bønner, med bønner kokt i raps olje eller andre hjerte-vennlig olje. Sammen med kjøtt og grønnsaker, kan du ha en liten bakt potet med fettfri rømme og lite fett Cheddar ost.

Mengden av porsjoner er viktig. Din salt inntak er begrenset til ca 2000 mg daglig, og det daglige kalori inntak er ca 2000.

Vegetar

Skjærende alle kjøtt og kjøtt biprodukter ut av kostholdet kan redusere blodtrykket. Rødt kjøtt, kylling og svinekjøtt inneholder høye nivåer av fett. Fettet fra disse matvarene er vanskelig for kroppen å behandle, og resultatet er høy kolesterol. Høyt kolesterol er forbundet med høyt blodtrykk. Klipp ut kilden til kolesterol, og du fjerner stoffet som gjør at blodtrykket til å stige. En diett høy i frukt og grønnsaker sammen med helkorn kan redusere blodtrykket og kolesterolnivået.

Mens kjøtt og kjøtt biprodukter inneholder stoffer som kan forårsake skade, de er også gode kilder til protein. Hvis du bestemmer deg for å bli vegetarianer, må du bytte din kilde til protein. Mat som peanøttsmør gir protein, men disse pakket mat kan være høy i natrium. Bruk kun lav-fett, lav-natrium matvarer.

Fisk og Fiber

Hvis du øker fisken inntak kan også redusere blodtrykket. Fisk er høy i omega-3 fatty olje, en organisk forbindelse som fremmer et sunt sirkulasjonssystemet. Skifte kjøttet i dine måltider tre ganger i uka med fisk kan ha en positiv innvirkning på blodtrykket.

Fiber forbedrer fordøyelsen, som i sin tur, holder det "dårlige ting" fra å bygge opp i sirkulasjonssystemet. Rett type fiber, slik som hele korn brød og pasta, hjelpemidler i riktig behandling av kolesterol og reduserer giftstoffer bygge opp i blodet.

Spise færre salt mat og kjøtt og øke fisk og fiber inntaket er to viktige elementer for å senke blodtrykket. Har blodtrykket kontrolleres regelmessig for å sikre at endring i kostholdet har den ønskede effekten.


Previous:nothing Next:hva dietter fungerer best?

Relaterte artikler


 • kroppsfett redusering
 • metabolske kosthold typer
 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • aminosyrer og muskel vekst
 • hensikten med vitamin e på kroppen
 • leveren rengjøring kosthold
 • hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold
 • mat for raskt vekttap
 • hvordan ta cardispan tabletter?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com