hva er Winstrol v?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-11
Winstrol V er en injeksjon steroid hormon som produseres av både Winthrop Veterinær og Upjohn. Det er selskapenes merkenavn for kjemisk forbindelse Stanozolol. Winstrol kom til utbredt offentlig kunnskap når kanadiske sprinteren Ben Johnson testet positivt på Stanozolol under 1988 Seoul-OL. Det er i dag forbudt av de styrende organer i de fleste idretter, og noen land har erklært det ulovlig for besittelse uten resept. Til tross for helserisiko og ulovlighet, men mange utøvere fortsette å bruke Winstrol grunn av fysiologiske fordeler.

Fordeler

Winstrol fremmer dramatiske styrke gevinster ved å vise en sterk binding affinitet til androgen reseptorer i muskelvev. Den likheten til DHT øker også muskel hardhet og hjelper utøvere prøver å gå ned i vekt opprettholde muskler de allerede har. Spor idrettsutøvere ta det fordi det stimulerer produksjonen av røde blodlegemer, noe som gjør at deres blod til å frakte mer oksygen til muskelvevet under trening og konkurranse.

Legemiddelassistert, leger fortsetter å foreskrive Stanozolol å redusere hyppigheten av anfall av arvelig angioødem, en lidelse som fører til periodisk anfall av hevelse i ansiktet, hender og føtter, genitalia, tarmveggen og hals.

Anbefalt Doser

Den typiske dose av Winstrol V som idrettsutøvere og kroppsbyggere bruker er 50 mg daglig. Som bodybuildere ofte stabelen Winstrol V med andre steroidhormoner, enkelte brukere ta en mindre dose (25 mg daglig) for de første seks til åtte uker av et steroid syklus, for å utnytte den styrke gevinster som Winstrol V tilbyr. Winstrol V kommer i en vandig (vann) løsning, må slik at brukerne injisere den ofte. Den vandig løsning tillater brukere å injisere den i mindre muskler, slik at gjentar bruken av injeksjonssteder er unødvendig.

Bruk i Sport

I 1988, ble Sprinter Ben Johnson fratatt sin gullmedalje i Seoul-OL for hans bruk av stoffet. Siden da, en kontinuerlig rekke av positive stoff tester viser mange andre idrettsutøvere også det bruk. I 2006 testet to indiske vektløfting, Edwin Raju og Tejinder Singh, positiv, og etter OL i Beijing 2008, ukrainske Ljudmila Blonska heptathlete måtte miste sin sølvmedalje etter å ha testet positivt for stoffet. I august 202C Major League Baseball (MLB) suspendert tre spillere i de mindre ligaene etter at de testet positivt på Stanozolol.

For sport testformål, forlater halveringstiden for injiserbare Stanozolol metabolitter i blod og urin i opptil fem måneder.

Helserisiko

Winstrol V er litt hepatoxic (tærer opp leveren) og fører ofte til forhøyede verdier. Bruk bør begrenses til ikke lenger enn åtte uker. Vanlige bivirkninger omfatter muskelkramper, hodepine, forhøyet blodtrykk, forhøyet LDL kolesterol og, sjeldnere, leverskader. I tillegg, mange brukere, spesielt kvinner, lider av masculinizing effektene av Winstrol, ettersom det stimulerer androgen reseptorer. Disse effektene inkluderer akne, forstørret prostata, økt ansikts-og kroppshår, og en akselerasjon av mannlige mønster baldness.

Legalitet

I USA, er Stanozolol oppført som et Schedule III narkotisk. Besittelse er ulovlig uten resept. Ulovlig salg, distribusjon eller besittelse av Winstrol V er ansett som en forbrytelse, og brudd kan straffes med inntil fem års fengsel i henhold til føderal lov, og mer enn fem år under noen statlige lover.

I sport, Den internasjonale olympiske komité, alle de store profesjonelle sportslige assosiasjoner og NCAA forby bruk av Winstrol V. I amatøridrettsutøvere (NCAA og IOC), de som tester positivt for Winstrol V møte en to-års utestengelse på første lovbrudd, og eventuelle senere lovbrudd kan bli straffet med en levetid ban fra sporten.


Previous:nothing Next:hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Relaterte artikler


 • hvordan hCG hormonet brukes til vekttap
 • 1200-1500 kaloriinntak
 • naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet
 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • diabetiker måltid ideer
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • hvordan du ned i vekt i 11 enkle trinn
 • hvordan å bo på sporet med vekttap
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • gastrisk bypass prosedyrer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com