hvilken mat som er rik på sink?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-04
Sink er et viktig mineral. De fleste kvinner trenger ca 8 mg og menn trenger rundt 11 mg av det hver dag. Gravide og ammende trenger noen flere gram, slik at deres organer kan holde tritt med ekstra krav. Et sunt immunforsvar behov sink. Det er også viktig for healing kutt og for å opprettholde ens følelse av lukt og smak. Du bør alltid strebe etter å spise et stort utvalg av mat i moderate mengder. Hvis du følger dette prinsippet, vil du ikke ha et problem å få din daglige dose av sink

Kjøtt og sjømat

Hvis du er et rovdyr, vil du aldri trenger å bekymre deg for møtet sink krav. Det samme gjelder hvis du er glad i sjømat. Sink er utbredt i noen mengde i de fleste skalldyr og kjøtt. Tre gram kokt kjøtt inneholder 8,9 mg sink per servering. Samme størrelse av kokt svinekjøtt skulder inneholder 4,2 mg pr porsjon. Tre mellomstore østers tilbyr utrolige 40 mg sink. Tre gram av Alaskan kongekrabbe inneholder 6,5 mg. Andre gode kilder er kylling ben, svin indrefilet og hummer.

Forsterket Frokostblandinger

Sterk frokostblandinger er ernæringsmessig kraftstasjoner. De er som regel fullpakket med viktige vitaminer som niacin, folat og andre B-vitaminer. Sink er ikke noe unntak. De fleste av disse forsterkede frokostblandinger tilbyr nesten 4 mg sink i en 3 /4 kopp servering. Det er 25 prosent av sink du trenger på en dag.

Beans

Beans er et utmerket sunn tillegg til ethvert måltid. Fylt med fiber og protein, samtidig som lave i kalorier og kolesterol, bør de bli spist for mange grunner i tillegg til sink de inneholder. En halv kopp hermetisk bakte bønner inneholder nesten 2 mg sink. Det samme servering av boks kikerter (kikerter) gir 1,3 mg. Nyre bønner og erter er andre anstendig kilder av mineralet.

Meieriprodukter

Hvis du liker latte med melk eller tidvis deilig grillet ost sandwich, kan du unne skyldfølelse-fri på grunn av de helsemessige fordelene funnet i meieriprodukter produkter. I tillegg til å tilby vitamin D, kalsium og proteiner, de fleste meieriprodukter er anstendig kilder til sink. En unse av sveitsisk ost og en kopp med melk har 1 mg sink. Andre gode kilder er cheddar og mozzarella ost. Å kutte ned på mengden fett du kan konsumere, velge lav-fett og fettfri varianter av melk og ost.

Nuts

Nuts kan være høy i kalorier og fett, men hvis du spiser dem i moderasjon deres helse fordelene langt oppveier de negative. For det første tilbyr de sunt fett i tillegg til protein og vitamin E. En halv kopp tørristede cashewnøtter har nesten 7 mg sink (nesten hele dagsbehovet for voksne kvinner). Fire gram mandler inneholder 4 mg sink.


Previous:nothing Next:hellige hjerte kosthold tips

Relaterte artikler


 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • hvordan gjøre lav carb trail mix
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • den beste dietten for helse
 • muskel bygging diett plan
 • nyttige vekttap ideer
 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
 • ukentlig vekttap spising plan
 • den beste vitaminer for menn over 60
 • type 2 diabetes diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com