hvor å miste vekt trygt og effektivt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-06
Ønsker å gå ned i vekt? . Uavhengig av hvilken diett plan eller utøve diett du velger, her er noen tips og forslag til hvordan du slippe de pounds trygt og effektivt
en.
Bekreft at du faktisk trenger å gå ned i vekt! Noen mennesker ser ikke seg selv realistisk og aldri tror de tynne nok. På den annen side kan visse typer kroppen støtte usunn mengder vekt uten å virke fet. Du kan ikke falle inn i enten kategorien, men beregne din Body Mass Index (BMI) vil gi deg en baseline. Hvis din BMI er 25 eller høyere, bør du vurdere å miste litt vekt.
For et enkelt svar, bare å koble din høyde og vekt i en BMI kalkulator (se den første "Resources" linken, nedenfor). Eller finn din høyde og vekt på en BMI diagram (den andre linken under "Ressurser") og les nummeret der de krysser hverandre.
Å beregne BMI for hånd, multiplisere vekten din med 703, dividere det ved høyden din i inches, og deretter dele resultatet med høyden din i inches igjen. For eksempel vil 5ƍ "(som er 67 inches) og 175 pounds være 175 * 703=123025 /67=1836/67=27. 4, som er litt overvektig.
To.
Få godkjennelse fra helsepersonell. Noen dietter kan være krevende på kroppen. Hjerte-og styrketrening stress ditt hjerte, muskler og ledd. Før du forplikter deg til noen betydelige endringer i kosthold eller trening for å gå ned i vekt, sjekk med legen din for å være sikker.
Tre.
Invest i en nøyaktig, kvalitet skala. Billige ringe skala målinger kan være av flere pounds og varierer fra måling til måling. Kombiner det med naturlig dag-til-dag vekt svingninger, og du vil ikke vite hvor godt du gjør. Det finnes elektroniske vekter som måler fettprosent (relatert til BMI) og selv hydrering, om du vil spore slike ting. Noen skalaer spore og vise vekten forandrer seg fra en dag, en uke, eller en måned siden. Ikke undervurder oppmuntring mulig fra slike tilbakemeldinger!
Fire.
Overvåk kalori flyt og ernæringsmessige balansen. Vekttap er primært et spørsmål om å brenne flere kalorier enn du tar i. Men det er så mye mer til det enn det: muskelmasse versus fett, metabolic rate, kalori kilder, og så videre. I stedet for å prøve å overvåke alle detaljene selv, la et automatisert verktøy gjør det for deg. Det finnes mange tilgjengelige, noen er gratis. (Bildet som vises er fra The Daily Plate, som kan hjelpe deg å holde øye med fett, karbohydrater, protein, fiber, natrium, næringsstoffer, og hydrering selv som den holder deg på god vei mot vekttap mål. )

5.
Spor framgangen din. Å kunne se tilbake og se hvor godt du har gjort er en enorm motivasjon til å holde oppe det stor arbeide. Du kan bruke et regneark eller til og med papir og blyant, men det finnes verktøy som gjør det enkelt. Vekt sporing skalaer (som nevnt i trinn 3) kan gi deg rask daglig oppmuntring, og flere kosthold og vekt-ledelse nettsteder tilbyr gratis vekt kartlegging for en lengre sikt.
6.
bli involvert i et fellesskap. Slå til familie, venner, en lokal gruppe, eller et online forum for støtte. Ja, med besluttsomhet kan du gjøre det på egen hånd. Men kameraderi er en mektig kraft og en mulighet for folk å lære av, og nytte, av hverandre. Du vil bli forbauset over hvor mye lettere det blir når du har noen å jogge med, eller en vennlig kilde til svar på dine vekttap spørsmål.

Tips og advarsler


 • BMI (beregnet her) tar ikke hensyn til alder, rammestørrelse, kjønn eller muskelmasse og bør bare brukes som en generell retningslinje.
 • Noen skalaer trenger å sitte på en flat, fleksibel overflate for nøyaktighet. Hvis badet ditt er teppebelagt, må du kanskje et ark med kryssfiner eller sponplate under vekten din.


 • Previous:nothing Next:hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes

  Relaterte artikler


 • hvordan du har mer energi på Atkins
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • grønn te diett for vekttap
 • å spise 12 super mat
 • medisinsk tilsyn vekttap
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • vekttap effekter av kanel
 • vektkontroll kirurgi
 • høyt protein flytende dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com