hvor mange kalorier gjør at kroppen trenger å holde vekten?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-17
Opprettholde vekt er et spørsmål om å balansere det går i med det som går ut. Kalorier representerer energi input, mens alle våre aktiviteter representerer energiproduksjon. Individuelle caloric behov varierer for den enkelte i henhold til deres kropp type, størrelse og nivå av fysisk aktivitet

Body Type

Beregning ens caloric behov uten å vurdere kroppstype er betydningsløs. En £ 250 person som sitter bak et skrivebord av dagen og klokker tv på kvelden trenger langt færre kalorier enn en £ 250 profesjonell kroppsbygger.

Aktivitet

Deltagelse i fysisk aktivitet øker ens kalori krav. Syklistene i Tour de France forbrenne rundt 10. 000 kalorier om dagen. Den samme rytter sitte hjemme å se på TV brenner mindre enn 2. 000.

Body Mass Index

Definere kalori behov er mest nøyaktig ved å forstå ens body mass index (BMI). Vekten tar ikke hensyn bein størrelse og tetthet eller muscularity. Metoden for å beregne BMI er kroppsvekt i kg. multiplisert med 705, delt på høyde (i inches) kvadrat. BMI kalkulator er også tilgjengelig online og alt man trenger å gjøre er å plugge inn sine tall til å motta øyeblikkelige resultater (se Resources).

Telle kalorier

Beregne antall kalorier forbrukt per dag kan virke frustrerende. Når vanlige matvarer er beregnet flere ganger derimot, blir oppgaven mindre av et ork. Kjøp en billig pocket størrelse kalori bok (vanligvis tilgjengelig på matbutikken sjekk ut), eller bruke en online (se Resources).

Estimering Kalorier Burned

Balansering inntak og produksjonen kan oppnås ved å ha en generell følelse av ulike aktiviteter og kalorier brent. Nedenfor er noen bred nå eksempler. De følgende eksemplene er for en £ 155 person som utfører aktiviteten for en time
Rengjøring (lett /moderat) -. 176 kalorier
Low Impact Aerobics-352 kalorier
Running (fem mph)-563 kalorier
Light calisthenics (push-ups/sit-ups)-317 kalorier
vektløfting (lett /moderat)-422 kalorier
Sykkel (10 mph)-281 kalorier

Metabolisme

Burning kalorier er noe kroppen vår kan best under våre unge å forbedre bygningen og vekst som finner sted. Som vi alder vår metabolisme bremser, så for å holde vekten må man enten øke aktiviteten eller redusere kaloriinntaket.


Previous:nothing Next:3 dagers rens dietter

Relaterte artikler


 • MUFA diett plan
 • hvordan å miste £ 25.
 • muskel bygging kosthold tips
 • fri en uke diett plan
 • lap band kosthold ideer
 • kilder til vitamin B
 • 1200 kalorier om dagen kosthold
 • den beste svangerskapsdiabetes måltid plan
 • hjelp med å miste vekt
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com