hvordan å bo vegetarianer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-23
Å være vegetarianer kan være vanskelig hvis du konvertere fra å være en kjøtt eater. Jeg skal gi deg tips om hvordan du kan overvinne fristelser og fortsatt være å spise deilig mat
en.
De første ukene for å bli en vegetarianer er alltid vanskelig, du vil spise maten du har trolig blitt spist for nesten alt liv, og når sulten sitt første du tenker på.
First off kvitte seg med alle de kjøttvarer i huset. Hvis du ikke har dem du skrånende spise dem.
To.
Andre, starte erstatte annen mat til når du er sulten. Det er middagstid, og du er sulten, du virkelig ønsker å sitte ned og spise en biff. I stedet tenker på annen mat som høres like deilig, bare har ikke noen dyr i den. For eksempel: en form for pasta, eller suppe. Lag en batch av spaghetti med brød pinner, til slutt vil du bli like full og fornøyd. Du vil overvinne din craving for kjøtt.
Tre.
For det tredje, hvis du virkelig elsker smaken av dyr, men hater skyld du kan bytte til vegetariske produkter som imitere kjøttprodukter. Du kan kjøpe dem på de fleste alle dagligvarebutikker. De har veggisburgere, veggie kylling, vegetar pølse, bacon veggis, selv opp til veggis riblets listen fortsetter og fortsetter. Maten betyr egentlig smaker ekte, og det er veldig deilig, ikke for nevne en mye sunnere for deg. Det er ulike merker for vegetariske matvarer, men Morning star og Boca har funnet å være min favoritt. .
4
Hvis du har gjort alle disse trinnene, men fortsatt finne deg selv å gå ut å spise eller til en fast food restaurant og være fristet du kan prøve:
bestille produkter som normalt med kjøtt i dem, men ber om det uten. For eksempel: på McDonalds sin pølse egg McMuffin frokost sandwhiches er virkelig deilig, men i stedet, be om en Egg McMuffin med ost og ingen pølse. Eller om det er en kylling wrap du pleide å elske, be om den uten kylling og ekstra grønnsaker. Hvis du går til Burger King de faktisk har veggisburgere for salg!
Alle disse trinnene bør hjelpe deg avstå fra å spise dyr. Hold deg til dem og forhåpentligvis overtid vil du bli vegetarianer. Lykke til!


Previous:nothing Next:hvordan bruke oliven for glatt hud

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking igjen
 • ekstreme vekttap dietter
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • hvor mange kalorier er i 1 pund?
 • hvordan å jobbe på et lite fett, lite sukker og lite salt kosthold
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte
 • omega 3 vitamin informasjon
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com