hvordan å gå ned i vekt med frukt dietter

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-30
Velge en god vekttap plan kan være forskjellen mellom suksess og fiasko. Du må velge en plan som du kan feste med og som fungerer for deg. Legge rå frukt til kosthold er en fin måte å miste vekt i en nesten uanstrengt måte. Tillegg av frisk frukt vil fylle deg opp, dempe suget etter sukker og gi deg mer energi

Fordeler av Frukt

Frisk frukt fordeler kosthold ved å legge fiber, vann og sunt sukker. Folk som spiser store mengder av frisk frukt er mindre sannsynlig å kreve raffinert sukker og karbohydrater laden snacks, ifølge American Dietetic Association. Frisk frukt fyller også deg, gjør deg mindre sannsynlig å overspise høyere kalori mat.

Frukt Dietter

Frukt dietter er velsmakende, sunt og du kan miste vekt mens rense ut systemet. Det grunnleggende om en frukt diett er å bare spise noe annet enn frisk frukt. De fleste frukt-dietter ikke begrense beløpet du kan spise, men oppfordrer deg til å spise når du begynner å bli sulten i motsetning til å vente til du er veldig sulten.

På en frukt diett du skal ønske å ta en multivitamin og drikke mellom åtte og 10 glass vann per dag.

Mange matvarer, for eksempel tomater, regnes som grønnsaker når de faktisk frukt. Frukt dietter er veldig grønnsaker og frukt dietter fordi du kan spise alt av frukt og grønnsaker du vil. Den eneste haken er at alt må være ren og rå. Det betyr ingen dressing utover sitronsaft på grønnsaker.

Forventet resultat

På en frukt diett du kan forvente å tape mellom fem og 10 pounds den første uken. Vekttap er avhengig av mange faktorer som din startvekt, hvor mye frukt du spiser, og hvis du er fysisk aktiv under dietten.

Aldri drive hard trening under en langvarig diett som er lavt i protein, for eksempel en frukt diett. Du blir fortere trett og risiko skader når du deltar i hard trening, mens protein mangelfull.

I løpet av den første uken du kan forvente å trenge å urinere oftere og avføringen kan bli løst.

En frukt diett kan fortsette på ubestemt tid så lenge du legger i protein etter den andre uken. Soya er en god, plante-basert kilde til protein.


Previous:nothing Next:vitamin D3 huden fordeler

Relaterte artikler


 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • hvordan du bruker en skritteller for å gå ned i vekt
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • Viktigheten av vitaminer i en diett
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • ernæring for høyt blodsukker
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • breastfeeding vekttap plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com