hvordan bli modell mager

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-05
Modellen livsstil er ikke lett. Jeg synes det er morsomt hvordan mange mennesker tror at de kan sulte og jukse seg frem til en mager modell kropp og liksom har Project Runway (eller i det minste Hawt nabo) slå ned deres dør. Nope. Sunn vekttap tar mye mer engasjement enn noen hairbrained diett plan som bare teller kalorier og karbohydrater hele dagen. Her er hvordan du virkelig gå ned i vekt og få en sunn, men magre modellen kroppen

Du trenger:.
Dedikasjon
. Oppskrifter.
Gym medlemskap.
Bowflex.


en.
spise riktig. Jeg setter pris på Tyra Banks for å sette modeller av alle figurene på America's Next Top Model. Hun fremmer også spise godt for sunn vekttap. Du vet avtalen allerede. Rå grønnsaker, ingen McDonald's (trans fett BAD), ingen Coke (nei, ikke hverken det ene, LOL), masse vann. Hva har du sannsynligvis ikke visste er at du trenger fett og du trenger protein. Forskjellen er hvordan du får dem. Få protein fra kylling og nøtter. Få gode fett fra fisk. Og med grønnsaker-jeg vet de suger, du bare trenger gode oppskrifter. Frosker på en Log-selleri stokk, spre litt peanut smør i sprekken, topp med rosiner. AWESOME. The Bugs Bunny-gulrot kjepper i pitabrød og litt honning. YUM CITY. Rachel Ray har ingenting på meg. Også-får en Magic Bullet. Det er en smoothie maker, og du kan blande grønnsaker i med frukt å gjøre disse flotte hjemmelaget smoothies akkurat som Jamba Juice for waaaaay mindre penger. Også-spis sunn mat ofte (3 ganger om dagen) for å holde stoffskiftet høyt. Fikk alle det? Modell magre kroppen kommer opp!
To.
ØVELSE. Som, duh. Få en Bowflex, eller hva du bør egentlig gjøre er å delta Gold's Gym eller noe. Hvorfor? Bare å ha folk gjør rundt deg gjøre bedre, vitenskapelig bevist. Har høye reps med lav vekt. Det som skjer er at du bygger muskelmasse uten bulking opp, og få fysikk av en modell i stedet for en kroppsbygger. Også, vil du form som Adriana Lima. Menn tror modellen mager MED form er sexy. OG! Muskler forbrenner kalorier. Så 5 pund vekter for armene, de 10 pounds på beina, og masse cardio. MASSE. Brenn, brenn, brenn. Trikset er å holde styr på papir. Når ting er på papir, vil du oppdage at du får tynn raskere fordi du ikke gjette lenger.
Tre.
HAR SETT MÅL. Det fører meg rett inn i mitt neste steg, å ha et sett mål. Sunn vekttap er ca 3 pounds en uke. Så multipliserer det med antall uker, ikke jukse, og du vil komme til modellen magre vekt uten bulking tilbake fordi du ikke bare bruke noen Atkins diett eller noe som gjør det. Hvis du ønsker å få inn noen Victoria's Secret i 2 måneder, så det er målet. Morsom ting er, at iPhone har en app for dette. Du kan gjøre det på Microsoft Outlook. Alt. Det er for mange måter å overvåke selv har ikke din modell målene registrert.
Fire.
NO premier. Det er vitenskapelig et faktum at å gjøre hardt arbeid gjør selvkontroll del av hjernen vår til å sove og den delen av hjernen vår som sier at vi "fortjener" ting slå seg på. Advarsel-hvis du gjør dette og gi etter for at craving for halvparten av sjokoladekake, vil du ikke gjøre det til modell mager vekt. Modellen livsstil er en livsstil. Du må holde seg frisk for livet eller det vil ikke fungere. Du bør arbeide i desserter som du gjør en arbeidsplan. Bedre ennå, bli så langt foran planen din at du ikke trenger å bekymre deg for det. Du blir i at to stykke bikini på stranden på kort tid. Love ya!


Previous:nothing Next:å spise fast food på vekt overvåkere plan

Relaterte artikler


 • 7 dagers kolon renset
 • gastrisk bypass prosedyrer
 • omega 3 vitamin informasjon
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • metthetsfølelse vekttap
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • matvarer som hindrer jernmangel
 • naturlig rensing av kroppen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com