hvordan du diett for candida

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-24
En diett for candida krever litt disiplin, men er nødvendig hvis du ønsker å være sunn. Ellers, uansett type Candida infeksjon du har kan fortsette å komme tilbake. Vi har alle en viss mengde Candida, men når den kommer ut av kontroll det skaper helseproblemer

Du trenger:. .
Vil å følge disse rådene
Vekt å tape.
Noen tid.


en.
Å diett for candida du først forberede kroppen din for en Candida rens for å få Candida tilbake i balanse. Den renset er ment å avgifte kroppen og bygge opp immunforsvaret. Et svakt immunforsvar er mer utsatt for candida infeksjoner.
Vanlige eksempler på candida infeksjon er vaginitt, trøske, ringorm, fotsopp og spiker sopp. Jo lenger du går ubehandlet jo vanskeligere er det å bli kvitt det. Det er derfor du må ikke forsinke starter en diett for candida.
To.
Cut så mange giftstoffer fra kosten som mulig slik som røyking, alkohol, junk food, sukker, brus, koffein etc. Avhengig av hvor giftig systemet er at du kan ha uttak hodepine. Avgiftning er noen ganger ikke lett.
Unngå mat og drikke som inneholder sukker, enkle karbohydrater som kan konverteres til sukker, gluten, hvete, gjær, eddik og mugne matvarer som alderen ost og sopp. Når du spiser en diett for candida disse matvarer og drikke er stengt, fordi sopp trives på dem. Målet er å sulte soppen.
Tre.
Spis, drikk og tror naturlig. Stick med økologisk hvis mulig for å unngå behandling og kjemikalier. En diett for candida består av ikke-stivelsesholdige grønnsaker, protein fra fisk, fjærkre, egg og rødt kjøtt, frø, nøtter og yoghurt.
Bruk en grønnsak juicer hvis du ønsker å virkelig gjøre en alvorlig detox. Du kan bygge opp til dette ved å spise en økologisk vegansk kosthold og drikkevann. Det blir ikke mye mer naturlig enn dette og du kan øke hastigheten på healing prosessen å starte opp.
Fire.
Planlegg å spise en disiplinert diett for candida i 3 måneder eller kanskje mindre hvis du raskt og henge med den. Det er også en god idé å spise en modifisert candida diett i ettertid for å unngå candida infeksjon fra å komme tilbake.
slutt, være klar over medvirkende faktorer Candida som stress, antibiotika, prevensjonsmidler, røyking, dårlig kosthold, diabetes, hormonforstyrrelser og nedsatt immunforsvar.


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt og legge fitness

Relaterte artikler


 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • matvarer som hindrer jernmangel
 • hva er Erythritol laget av?
 • vekttap programmer dekkes av forent helseforsikring
 • hvordan du kan redusere kolesterolet med peanøttsmør
 • super raske vekttap tips
 • muskel bygging kosthold tips
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • hvordan å kutte kalorier raskt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com