hvordan holde vekten av når du mister den

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-24
Å miste vekt er en ting, men holder den av? En gang som kan bli en oppgave! Det er en ganske enkel prosess som fungerer godt, så lenge du er villig til å la det fungere. Når du kommer i rutinen, vil du være en god følelse og holde vekten nede

trenger Du:!.
Disiplin
Fast rutine.


en.
Første skritt er å miste vekt. Du har sannsynligvis hører om "slanking" og gjør at du spiser visse ting for å miste vekt. Det er bra, men uten skikkelig trening, vil det ikke gjøre deg mye godt. Regelmessig trening minst fem dager i uka vil hjelpe deg å oppnå dine vekttap mål. Ikke noen gang over det, though! Start ut i små mengder, og etter hvert bli mer involvert.
To.
Finn 20-30 minutter en dag der du kan enten gå, sykkel, svømme, jogge, løpe eller gjøre noe annet fritidsaktiviteter som vil få pulsen opp. For en oppvarming, gjør noe som vil få deg til å svette i alle fall litt. Når du får varmet opp, strekk i 3-5 minutter. Etter det, kommer inn i treningen rutine. Sjekk ut et treningsstudio der du kan ha en trener hjelpe deg ved behov.
Tre.
Ikke bli skremt! Hvis du er på et treningsstudio der det er flere mennesker rundt deg gjør "mye mer enn deg", ikke la det få deg ned. Alle går til gym for sin egen spesielle grunn. De er ikke bekymret for hvor mye eller hvor lite du løfter /kjører /trener. Faktisk, hvis du spør noen som ser ut som de har vært der før, de setter pris på kompliment av å vite noen ser dem og ber for dem å dele sine kunnskaper! Bare spør høflig, ikke noen gang forstyrre noens treningsøkt.
fire.
Finn en tid på dagen som fungerer best for deg å ha en god treningsøkt. For å starte, kan du selv gå 3-4 dager i uken. Fem dager i uken er bra når du kommer rullende med det. To dager med god hvile for yoru kroppen er nødvendig.
Fem.
Viktigst, må du alltid strekke før og etter en treningsøkt. Holde musklene løsnet opp vil bidra til å eliminere skader og hjelpe blodgjennomstrømningen. Drikk mye vann. Det er den beste for kroppen din og den trenger å fylle etter en god treningsøkt.
6.
Hvis du trenger det, finne en treningsøkt partner. Å ha noen å presse deg ved treningen gjør det mer morsomt og tiden går fortere, pluss at du kan bli mer fokusert!
Den største saken er å sikre at det er gøy. Å gjøre noe bare for å si at du gjorde det hjelper ikke. Gå inn med en positiv holdning, gjøre det du trenger å gjøre og komme seg ut. Treningsøkter i morgen bidra til at blodtilførselen opp der å gjøre for en bedre dag og du får energi.
7.
Consistancy er nøkkelen til å holde vekten av. Ikke tren for en måned og forventer "instant resultater" og det å holde vekten av resten av året. Hvis oppløsningen er å miste vekt og holde den av, DO IT! Ikke hold tilbake. Kom deg ut der og få jobben gjort!

Tips og advarsler


 • jeg mistet 21 lbs. fra februar til mai i år, trene, og ikke endrer kostholdet mitt mye i det hele tatt! Consistancy virker!
 • Hele positive holdning ting er enorm! Ikke komme ned fordi du går glipp av en dag eller to. Bare gjøre opp for det litt etter litt.
 • Bli organisert! Kjenn din timeplan og justere treningen tiden etter behov.
 • Sjekk med en trener før du begynner å arbeide outs hvis du aldri har bruk en maskin eller gjort en viss trening. Å gjøre dem feil kan føre til skade.


 • Previous:nothing Next:hvordan legge fiber rik mat til kosthold

  Relaterte artikler


 • hvordan å hoppe over gym og gå ned i vekt hjemme
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • myter av vekttap
 • hvordan holde vekten av når du mister den
 • kilder til vitamin B
 • mat for å unngå for halsbrann
 • bruk av papaya ekstrakt
 • hvordan gjøre protein kaffe
 • hvordan å slippe opp til 16 pounds i 4 dager
 • hvor å miste 10 pounds i en uke
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com