hvordan komme til og bo på en sunn vekt

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-06
66% av amerikanske voksne overvektige eller fete, er du en av disse 66%? Vekt og kroppsfett% er sider ved din helse som kan forkorte livet ditt 20 år under gjennomsnittet, eller forlenge den med 20 år. Mange mennesker prøver kjepphest dietter og mister vekt deretter få den tilbake, og mer når dietten er over, i denne artikkelen vil du ikke lære å kosthold, vil du lære hvordan å leve sunnere og leve på en sunn vekt.

Du trenger:
viljestyrke
. Støtte fra familie og venner.
Scale.


en.
Det første trinnet for å få til en sunn vekt er å finne ut hva en sunn vekt for deg. En normal BMI (Body Mass Index) serien er 18,5 til 25. For å regne ut din BMI du tar din vekt i lbs, dele det med høyden din i inches kvadrat, og deretter multiplisere at ved 703. For å finne ut hvilken vekt du ville være på en viss BMI du tar din høyde kvadrat, og dele den med 703, og deretter multiplisere med ønsket BMI.
To.
Når du har funnet ut hvilken vekt du ønsker å bli så må du finne ut hvor mange kalorier du bør spise hver dag. Finn en online kalkulator som http://caloriecount. about. com/cc/calories-burned. php å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner i gjennomsnitt hver dag. Så du tar det tallet og trekker fra mellom 250 og 1000 kalorier fra det. Dette nummeret kalles kalori underskudd, hvis det er 250 kalorier vil du miste ca 0,5 kg per uke, hvis det er 1000 vil du miste ca 2 kg per uke. For å finne ut hvor mye du mister per uke ta underskudd og dele den med 500, og det er hvor mange kg du mister per uke. Hvis du har et større underskudd enn 1000 vil du begynne å miste mer muskler enn fett, og du vil bli verre enn da du startet.
Tre.
Den største delen av å opprettholde en sunn vekt er å endre din tenkemåte. Hvis du tenker "Jeg er bare slanking, og når jeg kommer til mitt mål vekten jeg skal gjøres" så du kommer til å sprette tilbake til den opprinnelige vekten, om ikke mer. Du må tenke "jeg lever et sunnere livsstil som jeg vil fortsette for resten av mitt liv", slik at du vil holde vekten nede når du har miste det.
fire.
Du trenger en måte å spore nøyaktig hvor mange kalorier du spiser hver dag og et godt nettsted for at det caloriecount. about. com Du kan slå opp mat og se hvordan mange kalorier er i dem og holde en food logge seg på nettstedet, som ikke bare låter kalorier, men næringsstoffer også.
fem.
Det er viktig å ikke frata deg av maten som du elsker. Ellers du aldri holde seg til det. Nøkkelen er delene, trenger du 1 /2 sjokoladekake å nyte det? Nei, er en liten brikke nok til å oppfylle dine craving. Spis en porsjon iskrem, og deretter bli gjort. Du kan spise all den maten du vil for resten av livet ditt, du må bare tone ned de delene.
6.
Å bli motivert du bør ta før bilder, slik at du ll har noe å se på som vil remotivate deg hver gang du ser på det. En virkelig god motto er "Spis for å leve, ikke leve for å spise".

Tips og advarsler


 • Hold stø kurs, kan du gjøre det!
 • Bo i et sunt BMI område, kan det å være undervektig har like ille om ikke verre helse påvirker enn å være overvektig.


 • Previous:nothing Next:hvor å miste vekt trygt og effektivt

  Relaterte artikler


 • fordelene av et balansert kosthold
 • sunne dietter for personer med ms
 • de helsemessige fordelene av lakseolje
 • hvordan du ned i vekt i 11 enkle trinn
 • mat som inneholder ølgjær
 • høye protein dietter og vektøkning
 • ernæringsmessige verdien av naturlige yoghurt
 • hvordan å miste £ 25.
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • metabolske kosthold typer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com