hypothyroid vekttap diett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-29
Hypothyroidism er en annen måte å si du har en under-aktiv thyroid. Ifølge AnneCollins. com, er det 10 ganger mer sannsynlig å påvirke kvinner enn menn, og er vanligst mellom 40 og 50 år. Skjoldbrusk sykdom kan behandles ved slanking, trening og destressing kroppen din. Noen leger kan også behandle pasienter med en thyroid hormon. Gjør ingenting om hypotyreose kan føre til hjertesykdom, kreft, diabetes, fibromyalgi eller infertilitet, bare for å nevne noen komplikasjoner. Å bli alvorlig om vekttap kan dramatisk forbedre tilstanden.

The Do's

tross medisinsk behandling, personer med skjoldbrusk problemer har ofte problemer med å miste vekt. Det er viktig for pasienter å fokusere på en diett som er høy i fiber, lav kalori og inneholder lav-glykemisk karbohydrater. Karbohydrater som har en høy glykemisk rating er høy i raffinert sukker, slik at de forårsaker begjær og svingninger i energinivået. Spis spinat, asparges, olivenolje, aprikoser, solsikkefrø, avokadoer, hele korn korn og fet fisk for å øke funksjon i skjoldbruskkjertelen. Det kan også bidra til å øke mengden av selen i kosten ved å spise tunfisk, hele hvetekli, løk, tomater og paranøtter. Måltidene bør være fordelt ut og timet med få timer slik at de påvirker hormonene dine så mye de kan. Trening er også viktig for enhver hypothyroid vekttap diett. Det setter fart på stoffskiftet og øker vekttap. Prøv å gjøre 30 minutters trening hver dag.

Don'ts

Det er skjoldbruskkjertelen-skadelige matvarer for å unngå eller begrense. Spis mindre av matvarer som kan forstyrre jod opptak. Dette inkluderer brokkoli, kål, grønnkål, Kålrabi, linfrø, sennep, søte poteter, Lima bønner, peanøtter og produkter laget av soya. Unngå koffein-laden drikker som brus og kaffe fordi det er et sentralstimulerende som påvirker skjoldbruskkjertelen. Alkohol og røyking vil også påvirke kjertelen fungerer.

Supplements

Det er hjelpsomme urter og kosttilskudd når du er på en hypothyroid vekttap diett. En diett lav på jod er vanligvis assosiert med en under-aktiv thyroid. Du får mest jod fra havet salt og tang. Det er også jod kosttilskudd. Den amerikanske Food Drug Administration grenser jod i form supplement til 0. 15mg. Noen pasienter har hatt gode resultater av å ta 4 mg av jod og 600 enheter av vitamin E. En diett rik på sink har også vist seg å forbedre funksjon i skjoldbruskkjertelen. Ta kontakt med legen din før du kjøper eller tar noen kosttilskudd, som hver sak er forskjellig.


Previous:nothing Next:lav-karbohydrat protein diett

Relaterte artikler


 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • hva er Erythritol laget av?
 • hvordan du kan redusere vekten med kitosan
 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • MUFA diett plan
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • ekstreme vekttap diett
 • ernæring i tidlig barndom
 • den beste diabetes diett
 • hvordan presentere sunn mat til barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com