ikke vann øker stoffskiftet?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-19
Drikkevann kan gjøre mer enn bare hydrat kroppen. Vann kan faktisk øke metabolismen og føre til vekttap. Nøyaktig hvor mye vann som trengs per dag, ved hvilken temperatur og hvilken tid på dagen er viktig informasjon i å optimalisere metabolske prosesser

Fakta

Våre kropper er 75 prosent vann,. Derfor alt som skjer i kroppen vår er avhengig av vann. Når det er nok vann, kroppens funksjoner fungerer. Når det ikke er nok vann, gjør de ikke. Metabolisme er ikke annerledes. For metabolske prosesser for å arbeide effektivt, må kroppen din har nok vann.

Betydning

Metabolisme er prosessen for å konvertere mat til energi. Når stoffskiftet ikke kan konvertere mat til energi, at maten brytes ned og lagres i fett celler, som igjen fører til vektøkning. Hvis kroppen ikke får nok mat, har metabolismen til å dyppe i fettcellene for energi --- i dette tilfellet, vil du miste vekt. Sørge for at stoffskiftet fungerer på optimalt nivå er avgjørende for å miste vekt.

Funksjon

I følge en liten studie av "The Journal of Clinical Endokrinologi Metabolism," drikker 16 cl vann øker metabolismen av så mye som 30 prosent. Imidlertid angir studien at vannet må varmes opp til kroppstemperatur --- 98,6 grader. Drikkevann kan ha andre fordeler bortsett fra å hjelpe stoffskiftet. Hvis du drikker et stort glass vann før et måltid, er du sannsynligvis til å føle deg mett raskere, noe du spise mindre, noe som kan føre til vekttap.

Teorier

Det er mange teorier om drikkevann skal være varm eller kald. Noen teorier antyder at det å drikke kaldt vann, spesielt etter et måltid, vil binde opp fet mat og skape en slam-effekt hvor maten din ikke vil fordøye så raskt. Ifølge Snopes. com, er dette ren myte og så er de knyttet hevder at det å drikke kaldt vann etter et måltid vil forårsake kreft. Andre teorier antyder at det å drikke kaldt vann vil faktisk øke stoffskiftet fordi for å varme opp kaldt vann, må kroppen bruke energi. Når du bruker nok energi, kan du gå ned i vekt. Ingen medisinsk forskning støtter disse teoriene.

Hvor mye vann bør du drikke?

Ifølge Mayo Clinic, bør du drikke åtte, 8 oz glass vann per dag. Deres anbefalinger for total væskeinntak per dag er høyere: 13 c. per dag for menn og 9 c. per dag for kvinner.


Previous:nothing Next:4-dagers detox plan

Relaterte artikler


 • hvor mange kalorier har du tenkt å ha?
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
 • hensikten med vitamin e på kroppen
 • den beste dietten planer for ungdom
 • ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk
 • gode kilder til sink i mat
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
 • ikke vann øker stoffskiftet?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com