intestinal rensing dietter

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-01
Den beste renset for tarmen er en som vil tømme dem ut samt fjerne giftstoffer fra vev. The Master Cleanse er designet for å gjøre nettopp dette. Den renser består av faste på en spesielt forberedt kosthold samt skylle ut innvollene. Colonics kan tas i løpet av denne dietten for å legge et ekstra nivå av avgiftning til kolon. Virkningene av den raske og renset kan være intense i begynnelsen før de blir enklere. Ta forsiktig når gjeninnføre matvarer for å beskytte gut og merke matvarer 'effekter.

Fasting

Fasting er en utmerket måte å starte rensing av tarmen. . Når du faster, du dramatisk redusere eller slutte å spise. Dette reduserer mengden av mat materie i tarmen. Når det kombineres med andre tiltak som iverksettes som rødme colonics, resulterer det i en renset ut mage-tarmkanalen. En populær faste teknikk er Master Cleanse. Den renser gir kalorier gjennom lønnesirup, og det er i utgangspunktet en klar væske du livnærer på i ca 10 dager.

Protokoll

Protokollen for Master Cleanse er som følger. Hver dag i renser du begrense inntaket til 1200 kalorier som forbrukes av en brus blanding. Den lemonade er laget av sitronsaft og lønnesirup blandet med en klype cayennepepper i noen liter vann. Denne drinken er alt du bruker over 10-dagers perioden. I tillegg til å begrense din diett, du også drikke en lakserende te eller saltvann flush som hjelper vaske ut din kolon. Etter 10 dager med denne kombinasjonen av kosthold og flushing, eliminere deg alt restavfall fra deg kolon. Den sekundære effekten av denne dietten er at du også er helt kutte ut andre stoffer, som koffein og alkohol.

Effekter

De første dagene av denne dietten er ofte ganske vanskelig som folk rapporterer sult og hodepine. Folk som gjør det gjennom den innledende fasen gjør rapporten det blir lettere og at på slutten av 10 dager, de ikke bare har gått ned i vekt, men føler seg ren og forfrisket. Mange oppgir å ha bivirkninger til mat som de begynner å spise igjen. This rens også fungerer som en eliminering diett. Når du ikke spiser mat for 10 dager, effekten at enkelte matvarer har på deg stoppe. Når du gjeninnføre dem til spise diett, merker du effekter du ikke har nevnt.

Colonics

En colonic er en prosedyre der en slange er satt inn i endetarmen for å skylle ut tykktarmen. Varm saltvann eller forskjellige urte mikser er pumpet forsiktig inn i tykktarm og deretter suges ut. Dette gjøres gjentatte ganger for å fjerne avføring som kan ha blitt påvirket på kolon fôr. Når dette er gjort i forbindelse med Master Cleanse, kan det være avgiftende. The Master Cleanse tømmer din kolon mens colonic flush slimhinnen.

Spise

Folk rådes til å ta sin tid når du fortsetter sine normale kosthold. Over den rensende perioden, bremser i mage-tarmkanalen krymper og bevegelighet. Er det vanskelig å fordøye mat er innført umiddelbart, kan det resultere i magen opprørt. Start ved å spise supper og juice, jobbe deg tilbake til god mat.


Previous:nothing Next:ernæring tips for kvinner

Relaterte artikler


 • mat som kurere halsbrann
 • koffeinfri grønn te og vekttap
 • ultrametabolism detox
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • sunn og naturlig sukker erstatter
 • protein daglig diett
 • hvordan å bo på sporet med vekttap
 • thermogenics og vekttap
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com