juice rensing kosthold

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-07
Juice renser har mange navn. Enten det er juice fester, juice faster eller master renser-disse er alle navn på en streng flytende diett. I hvert tilfelle, drikker du bare væske fra frisk frukt og grønnsaker. Renser kan vare så lenge som en dag eller utvide så lenge som 6 måneder. Fordelene ved pressing når det gjøres på riktig måte kan være mange, men kostholdet kan også være farlig om utført dårlig

Hvordan Juice Renset

Ideelt sett, juice faster bør utføres i helgen, og du kan fokusere utelukkende på den renser uten avbrudd fra jobben. Gå innkjøp av mat, og velg et bredt utvalg av frukt og grønnsaker til pressing. Whole Foods vil tillate enhver mengde frukt og grønnsaker til å være Juiced for en symbolsk sum hvis du ikke har en juicer. Dersom greener er Juiced, prøve å konsumere dem innen en dag-ellers, oxidizes saften. Oksidert grønne juice smaker ikke så godt, og næringsstoffer går tapt også.

Fordeler med Juicing

Juice renser avgifte systemet av urenheter. Toksiner kan bygge i systemet hvis du har dårlig fordøyelse eller hvis en person blir utsatt for skadelige kjemikalier miljø i lange perioder (som luftforurensning). Noen går på juice faster rent å gå ned i vekt. Overskridelse 1300 kalorier om dagen på bare frukt juice er vanskelig på grunn av høyt vann og fiber innhold. En annen fordel er en forbedret fordøyelsessystemet. Frukt er høy i fiber, noe som bidrar til å rense fordøyelsessystemet. Hvis kosthold inneholder Juiced greener, kan dietten også høy i mineraler som jern, kalsium og selv protein. Cherie Calbom, forfatter av "The Juice Lady's Guide for å lage juice for Health" forklarer at juicing kan fremme energi og generell vitalitet og at enkelte juice faster kan hjelpe vanlige plager fra gjær infeksjoner til en vanlig forkjølelse. Kroppen også forblir hydratiserte på en juice rens, som støtter celle gjenfødelse, holder huden klar, og viktigst, bidrar til å fjerne avfall fra kroppen. Hydrering er en av de største rensing aspekter av en juice raskt.

Fordeler med Fasting

Fasting eller alvorlige calorie begrensning antas å være åndelig gunstig. Forfatter Stephen Blauer forklarer i "The Juicing Book" som faste fremmer positive miljøeffekter. Hvis juicing er kombinert med faste gjennom lavt kaloriforbruk, faste kan forårsake en "høy. " Mental klarhet er forsterket med en følelse av våkenhet og eufori. Angivelig, til historiske skikkelser som Jesus og Gandhi både fastet oppnå åndelig klarhet.

vanligste fallgruvene

Mange gå inn juice renser med urealistiske forventninger: mens vekttap er garantert hvis du bruker bare juice, er at kostholdet ikke er bærekraftig. Kroppen må få vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Hvis bare én type juice er konsumert for en lengre periode, vil kroppen bli sultet av andre næringsstoffer. Således, mens ananas og appelsin juice kan være å foretrekke i smak til flytende grønnkål, må den raske ikke være mer enn et par dager på grunn av mineral tap. Hvis en juice raskt vil bli gjennomført i mer enn et par dager, som omfatter et bredt utvalg av matvarer til pressing er nødvendig. En annen fallgruve er tilbake til dårlige matvaner når dietten avsluttes. Dietten skal brukes som et springbrett til bedre matvaner når renset er over.

Advarsel

Irritabilitet er en vanlig bivirkning fra en juice rens. Som kroppen detoxifies og mat cravings intensivere, kan humørsvingninger oppstå. Alvorlige bivirkninger er forklart i en Vanderbilt University helse artikkelen. Hvis kroppen er i sult-modus fra et langvarig fast, går kroppen til å ta protein butikker fra organer som nyre og lever. Artikkelen utdyper å fastslå at mange ernæringseksperter mener faste er overflødig når kroppen naturlig faster mens kroppen sover. Selv om en er fortsatt forbruker kalorier på en juice raskt, kan kroppen gå inn i sult modus hvis den ikke nok kalorier forbrukes daglig. Som sådan, er de som er nye til faste ikke anbefales å gjøre dette lenger enn noen få dager. Faster kan gjennomføres for lengre med nok kunnskap og erfaring.


Previous:nothing Next:interne fordelene med sesamolje

Relaterte artikler


 • en måned diett plan
 • oppskrifter med Stevia
 • hvordan gjøre lav carb trail mix
 • hensikten med vitamin e på kroppen
 • planlegger å hoppe starte en diett
 • hvordan å forstå om grønn te tanniner er friske
 • hvordan du raskt og miste vekt trygt
 • prepackaged kosthold mat
 • 1200 kalorier om dagen kosthold
 • fiberrik lavt kaloriinntak
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com