lap band finansieringsalternativer

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-26
The Lap-Band kirurgi er et vekttap prosedyre som involverer innsetting av en justerbar bånd rundt øvre del av magen, og skaper en mindre mage som resulterer i å begrense mengden mat du kan ta med i magen. Den kirurgiske prosedyren kan reverseres, og det overvåkes nøye av legen din. Det finnes en rekke finansiering tilgjengelig for kirurgi, fra kontanter alternativer til bankfinansiering til Lap-Band lån

Bruke Health Insurance Plan

En måte å finansiere din Lap-Band kirurgi er ved hjelp av din helseforsikring plan. Ta kontakt med legen din, og deretter kontakte din helseforsikring for å finne ut om det er dekket. Hvis operasjonen er dekket, finne ut hvor mange prosent av kirurgi er dekket, hvilke deler av ettervern er dekket, og hvor raskt operasjonen kan utføres.

Betale med kontanter

Hvis din helseforsikring leverandør vil ikke dekker operasjonen, finnes det andre alternativer, inkludert å betale med kontanter. Kontakt kirurg og sykehus om prisstrukturen for å betale med kontanter. Du kan bli bedt om å betale et engangsbeløp beløp, eller du kan bli fakturert separat for de ulike elementene i kirurgi, inkludert pre-op tester /evalueringer, kirurg, assistenter, sykehuset, anestesilegen, followup support, fyller /band justeringer.

Betale med en bank eller Health Care Lån

Dersom du betaler med kontanter er ikke et alternativ, kan du prøve å søke om et banklån. Kontakt legen din først og få et anslag på kostnaden av operasjonen, og deretter kontakte banken din. Det er også flere selskaper som tilbyr helsetjenester lån. Du vil ønske å sammenligne vilkårene, renter og kredittrammer å finne de beste lånet. Når du finner noen mulige lån, søke og hvis godkjent, sørg for å forhandle betalinger som passer ditt budsjett. Helsehjelp långivere inkluderer Care Credit, APFUSA, Capital One Healthcare Finance, Medloan Finans og Citerra Financial.

Betale med kredittkort

Betale med et kredittkort er et annet alternativ for finansiering Lap-Band kirurgi. Hvis du har et kredittkort med en høy grense, vurdere å bruke det. Hvis kredittkortet er bærer en høy rente, vil du kanskje revurdere dette alternativet, eller søke om et kredittkort med en lavere rente.

Betale ved hjelp av en Lap-Band Patient Finansiering Program

Hvis andre finansieringsmuligheter ikke fungerer, kan du vurdere å bruke en Lap-Band pasienten finansiering program. Se om legen deltar i et program. Hvis ikke, be ham om å kontakte en Lap-Band salgsrepresentant ved Lap-Band System kundeservice om påmelding. Du og legen din kan besøke Lap-Band hjemmeside på www. lapband. com å diskutere alternativer. Det ene er finansieringen programmet tilbys av Inamed Helse, produsenten av Lap-Band.


Previous:nothing Next:kilder til korall kalsium

Relaterte artikler


 • kroppsfett redusering
 • de helsemessige fordelene av lakseolje
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
 • aminosyrer og muskel vekst
 • low-carb dieting
 • sunn og naturlig sukker erstatter
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • fiber ernæring kosthold
 • ernæring tips for kvinner
 • kilder til korall kalsium
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com